Η ισχύς θα παρέχεται από μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα.

Η Mercedes-AMG Α 45 σε Drift Mode (+vid)

1.849 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2019)

Η Mercedes εξακολουθεί να εργάζεται πάνω στην πιο ισχυρή A45 AMG και μέχρι να έρθει η ώρα να αποκαλύψει το μοντέλο, φρόντισε να μας δείξει κάποιες από τις ικανότητές του δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

Εκεί παρουσιάζονται δύο πρωτότυπα τα οποία μπαίνουν σε μια παγωμένη πίστα κάπου στην Σουηδία και ξεκινούν το driftάρισμα παρουσιάζοντας ένα μικρό μέρος των ικανοτήτων που θα έχει στην πιο ισχυρή της έκδοση η νέα A-Class.
 
Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής κάνουν λόγο πως η νέα Mercedes-AMG Α 45 θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων και θα συνδυάζεται με ένα ολοκαίνουριο σύστημα 4Matic, με Drift mode που θα επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει την οδήγηση, όπως συμβαίνει και στο παρακάτω βίντεο.
 
Η ισχύς θα παρέχεται από μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα, ο οποίος αναμένεται να παράγει 388 ίππους στη βασική του έκδοση και 421 ίππους στην έκδοση S.
 
Μέχρι να υπάρξει η πλήρης αποκάλυψη της νέας Mercedes-AMG Α 45 ας πάρουμε μία ιδέα του τι μας περιμένει βλέποντας το βίντεο.

NEO PROACE
NISSAN