Στο εμπρόσθιο μέρος βλέπουμε πως έχει τοποθετηθεί η γρίλια Panamericana.

Από τη στιγμή που η GLE 63 ήταν σταματημένη στο φανάρι, ο κατάσκοπος ήταν σε θέση να μας δώσει μια σύντομη ματιά στη καμπίνα.

Η νέα Mercedes-AMG GLE 63 στο δρόμο (+vid)

2.108 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Οι φωτογραφικοί φακοί των κατασκόπων είναι πάντα σε ετοιμότητα και στην προκειμένη περίπτωση κατέγραψαν τη νέα Mercedes-AMG GLE 63, η οποία έχει αρχίσει και αφαιρεί σιγά σιγά το καμουφλάζ.

Πριν από κάποιους μήνες σας είχαμε παρουσιάσει μία από τις πρώτες εμφανίσεις που είχε κάνει η επερχόμενη Mercedes-AMG GLE 63. Σήμερα και έχοντας αφαιρέσει σημαντικό μέρος του καμουφλάζ από το αμάξωμά της, το ισχυρό γερμανικό SUV εντοπίστηκε και πάλι στους δρόμους δίνοντάς μας μία καλύτερη εικόνα.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος βλέπουμε πως έχει τοποθετηθεί η γρίλια Panamericana, ενώ λίγο πιο κάτω ένα ζευγάρι μεγάλων εισόδων αέρα βοηθούν την αεροδυναμική. Όπως συμβαίνει και με τις μικρότερες εκδόσεις GLE, η πινακίδα κυκλοφορίας βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σήμα της εταιρείας, ενώ εντύπωση προκαλούν οι μαύρες ζάντες που βλέπουμε, οι οποίες μοιάζουν λίγο μικρές. Ωστόσο όπως και να έχει όταν το μοντέλο έρθει στις αγορές θα προσφέρετε με ευρεία γκάμα τροχών.
Από τη στιγμή που η GLE 63 ήταν σταματημένη στο φανάρι, ο κατάσκοπος ήταν σε θέση να μας δώσει μια σύντομη ματιά στην καμπίνα. Μάλιστα το ενδιαφέρον στην προκειμένη περίπτωση είναι πως η μάρκα δεν έκανε κόπο να κρύψει την καμπίνα του δοκιμαστικού οχήματος, καθώς μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τη διάταξη της ψηφιακής οθόνης, με ένα μεγάλο λογότυπο «AMG» κάτω από το ταχύμετρο του πίνακα οργάνων. Μένοντας στο εσωτερικό να πούμε πως δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την «μη AMG» GLE, ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.
 
Τέλος, μιλώντας για τον κινητήρα να πούμε πως κάτω από το καπό της Mercedes-AMG GLE 63 συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο κινητήρας V8 twin-turbo 4,0 λίτρων που θα προσφέρει περισσότερους από 550 ίππους.
 
Δείτε το μοντέλο στο βίντεο που ακολουθεί
 

PEIRAIOS LEASING
test center