To μοντέλο κατά την διάρκεια των δοκιμών.

H νέα Mercedes GLA στο φως!

4.646 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2019)

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο θα έχει η επόμενη γενιά της Μercedes GLA.

Στον φωτογραφικό φακό των κατασκόπων βρέθηκε η νέα Mercedes-Benz GLA κατά την διάρκεια δοκιμών που έκανε σε αδιευκρίνιστο σημείο. Το μοντέλο λέγεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και στην φωτογραφία αυτή φαίνεται πως γίνεται ένα τεστ που προβλέπει την απουσία των πίσω θυρών. Κάτι θα ήθελαν να δοκιμάσουν στην Μercedes….

Oι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τη νέα γενιά κάνουν λόγο πως η σχεδίαση της θα έχει πολλά crossover χαρακτηριστικά και άρα θα διαφοροποιείται σημαντικά από το hatchback σχήμα που έχει το τωρινό μοντέλο. Προτεραιότητα για την μάρκα λέγεται πως είναι να υπάρχουν περισσότεροι χώροι και άνεση στην διάθεση των πίσω επιβατών, ώστε να εξαλειφθεί ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα της απερχόμενης γενιάς.
Στον τομέα του τεχνολογικού εξοπλισμού, το νέο ΜΒUX σύστημα infotainment θα δίνει δυναμικό παρών ενώ η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με αυτή της νέα A-Class. Όπως και το premium μικρομεσαίο, η νέα GLA θα προσφερθεί και αυτή με δύο AMG εκδόσεις με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.

Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
 

Mercedes
test center