Η νέα Mercedes S-Class εντοπίστηκε για μία ακόμα φορά στους δρόμους της Στουτγκάρδης.

Διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός στο εξωτερικό μέρος.

Η νέα Mercedes S-Class ξαναφάνηκε (+vid)

1.875 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2019)

Η νέα Mercedes S-Class εντοπίστηκε για μία ακόμα φορά στους δρόμους της Στουτγκάρδης, έχοντας πλήρες καμουφλάζ, ωστόσο ακόμα και έτσι δεν άφησε ασυγκίνητους τους φωτογραφικούς φακούς των «κατασκόπων» που βρίσκονται εκεί για να μας δείξουν το μοντέλο.

Οι δομικές της νέας  S-Class θα συνεχίσουν για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα είναι το αυτοκίνητο που θα διαθέτει τον μεγαλύτερο επίπεδο συστημάτων αυτόνομης οδήγησης που θα έχει παρουσιάσει η Mercedes. Για αυτό ακριβώς το λόγο πολύ πιθανό είναι το σενάριο η S-Class να υιοθετήσει το μακρύ μεταξόνιο, το οποίο θα φέρει το μήκος της περίπου στα 5,25 μέτρα.
 
Αυτό θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, ενώ το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας θα τους κάνουν να αισθάνονται πολύ άνετα στο hi-tech εσωτερικό.
 
Αν και το καμουφλάζ είναι πολύ, φαίνεται πως διαφορετικός είναι ο σχεδιασμός στο εξωτερικό μέρος. Μία οροφή αλά coupe, πιο μακριά φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος και το μυώδες όπως φαίνεται καπό, είναι κάποια από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την εξωτερική εμφάνιση του πολυτελούς μοντέλου.
 
Παράλληλα στο εσωτερικό αντί για δύο οθόνες που συνδέονται, όπως συμβαίνει στην τρέχουσα S-Class, οι Γερμανοί κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μια μεγάλη οθόνη πίσω από το τιμόνι. Ωστόσο αυτή δεν αναμένεται να είναι η μοναδική στη καμπίνα του μοντέλου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία δεύτερη μεγαλύτερη οθόνη θα τοποθετηθεί στην κεντρική κονσόλα.   
 
Τέλος σε ότι αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων, σημαντική βοήθεια θα παρέχει το υβριδικό σύστημα EQ Boost. Το ντεμπούτο του μοντέλου αναμένεται εντός του 2020, ενώ λίγο μετά το στάνταρ μοντέλο θα ακολουθήσει και μία πιο ισχυρή έκδοση AMG.

peugeot
NISSAN