H πρώτη από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες.

H δεύτερη από τις επεξεργασμένες φωτογραφίες.

H νέα Porsche Taycan χωρίς καμουφλάζ

2.511 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2019)

Φίλος της Porsche αφαίρεσε ψηφιακά το καμουφλάζ πάνω από την Τaycan και δημοσίευσε το αποτέλεσμα. Θα μοιάζει έτσι άραγε;

Η ανυπομονησία των φίλων της αυτοκίνησης για δουν επιτέλους το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche έχει φτάσει στα ύψη, για αυτό και ένας φίλος της μάρκας δημοσίευσε κάποιες ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η Τaycan αφαιρώντας το καμουφλάζ.

Ο εσωτερικός διάκοσμός που θα έχει το μοντέλο πάντως έχει ήδη αποκαλυφθεί πριν λίγο καιρό και περιλαμβάνει μια τεράστια 16,8 ιντσών κυρτή οθόνη πίσω από το τιμόνι που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά προσφέρει και την δυνατότητα ελέγχου διαφόρων λειτουργιών, από τα φώτα και τα συστήματα ευστάθειας, μέχρι την ρύθμιση της ανάρτησης και την απόσταση του οχήματος από το έδαφος,  μέσω των κουμπιών αφής που της περιβάλλουν.

Λίγο πιο δεξιά βρίσκεται η κεντρική οθόνη αφής των 10,9 ιντσών για το infotainment, ενώ ακριβώς δίπλα της βρίσκεται άλλη μια αντίστοιχου μεγέθους που στέκεται ακριβώς μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, που αποτελεί επίσης μέρος του νέου infotainment που χρησιμοποιεί η Porsche στην Taycan. Η τέταρτη οθόνη αφής 8,4 ιντσών βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά, και λειτουργεί κυρίως για τον έλεγχο του κλιματισμού ή την ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας κατά τη φόρτιση, ενώ στο κάτω μέρος της ενσωματώνει και ένα εξελιγμένο απτικό touchpad. Η 5η και τελευταία οθόνη βρίσκεται στα πίσω καθίσματα μεγέθους 5,9 ιντσών, μέρος του προαιρετικού τετραζωνικού συστήματος κλιματισμού.

Σε ότι αφορά τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές, δύο ηλεκτροκινητήρες θα παράγουν συνδυασμένη ισχύ έως και πάνω από 700 ίππους, ενώ το πακέτο μπαταριών με το οποίο θα εξοπλίζεται θα τις δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 500 χιλιόμετρα (NEDC). Όταν αυτή αδειάσει με μόλις τέσσερα λεπτά φόρτισης θα είναι σε θέση να κινήσει το αυτοκίνητο για 100 χιλιόμετρα. Τέλος το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα θα πραγματοποιείται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.

H επίσημη παρουσίαση της θα γίνει σε λίγες μέρες. Μείνετε συντονισμένοι του autotriti.gr

 

Mercedes
moto