H Bentley Bentayga αποτέλεσε το νέο πεδίο έργου της Kahn Design.

H συγκεκριμένη Bentley Bentayga βρίσκεται προς πώληση.

Το εσωτερικό ακολούθησε πιστά το εξωτερικό και το μαύρο δέρμα κάλυψε τα πάντα στην καμπίνα της Bentayga.

Η «πένθιμη» Bentley Bentayga

1.669 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2019)

H Bentley Bentayga αποτέλεσε το νέο πεδίο έργου της Kahn Design, η οποία πρόσφερε στο βρετανικό SUV ένα νέο εξωτερικό «κοστούμι».

Οι άνθρωποι της βελτιωτικής εταιρείας δίνοντας ένα «total black» θέμα στο μοντέλο, το εξόπλισαν με μία νέα ανθρακονημάτινη ποδιά, ενώ μαύρης απόχρωσης είναι τα περιγράμματα των φωτιστικών σωμάτων, των παραθύρων. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι ράγες οροφής, όπως και οι τροχοί 23 ιντσών «Kahn Le Mans», οι οποίες ωστόσο «σπάνε» τη μονοτονία με ασημένια χαρακτηριστικά.
 
Το εσωτερικό ακολούθησε πιστά το εξωτερικό και το μαύρο δέρμα κάλυψε τα πάντα στην καμπίνα της Bentayga. Τα καθίσματα, το υποβραχιόνιο στην κεντρική κονσόλα και τα πάνελ των θυρών δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό, δίνοντας έτσι μια πιο «σοβαρή» υπόσταση του μοντέλου.
 
Τέλος για όσους αναρωτιούνται να πούμε πως η συγκεκριμένη Bentley Bentayga βρίσκεται προς πώληση. Η βρετανική εταιρεία για την παραχώρησή της ζητά 155.999 λίρες (περίπου 180.000 ευρώ), υπογραμμίζοντας πως το μοντέλο έχει διανύσει μόλις 80 χιλιόμετρα.   

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO