Η σειρά ΑΡ2 της Maxxis απευθύνεται στους οδηγούς που επιθυμούν να κινούνται με ασφάλεια και βέλτιστο κράτημα, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες ακόμη και όταν το οδόστρωμα καλύπτεται με χιόνι ή πάγο. Δείτ

Η σειρά ΑΡ2 της Maxxis απευθύνεται στους οδηγούς που επιθυμούν να κινούνται με ασφάλεια και βέλτιστο κράτημα, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες ακόμη και όταν το οδόστρωμα καλύπτεται με χιόνι ή πάγο. Δείτε περισσότερα με 1 κλικ!

Maxxis AP2

2.664.768 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η σειρά ΑΡ2 της Maxxis απευθύνεται στους οδηγούς που επιθυμούν να κινούνται με ασφάλεια και βέλτιστο κράτημα, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες ακόμη και όταν το οδόστρωμα καλύπτεται με χιόνι ή πάγο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το χειμώνα οι καιρικές συνθήκες και, συνεπώς οι οδικές συνθήκες, αλλάζουν πολύ γρήγορα. Αν λοιπόν κινείστε σε περιοχές που συχνά καλύπτονται από χιόνι και πάγο, και θέλετε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία των αλυσίδων ή άλλων λύσεων αυτού του είδους, τα χειμερινά ελαστικά αποτελούν μια ασφαλή επιλογή καθώς με αυτά μπορεί να κινηθείτε τόσο στο χιόνι και πάγο, όσο και στη στεγνή ή βρεγμένη άσφαλτο.
 
Τα χαρακτηριστικά τους
Τα χειμερινά ελαστικά AP2 της Maxxis, λοιπόν, έρχονται να ανταποκριθούν σε αυτές τις μεταβολές προσφέροντας βελτιστοποιημένη σταθερότητα και κράτημα σε υψηλές ταχύτητες χάρη στο εξελιγμένο μείγμα πέλματος και στη σχεδίασή τους.
 
Πιο αναλυτικά, η υψηλή διασπορά πυριτίου στο μείγμα της Maxxis συμβάλλει στην άριστη κατανομή του υλικού γεμίσματος - μειώνοντας την παραγωγή θερμότητας και την αποβολή της ενέργειας για βελτιστοποιημένη αντίσταση στην ολίσθηση, ενώ το πριονωτό σχέδιο του πέλματος της σειράς ΑΡ2 διεισδύει βαθιά στο χιόνι και προσφέρει εξαίρετο κράτημα και πρόσφυση.
  • Με λίγα λόγια...
Πρόκειται για ένα πραγματικά ευρωπαϊκό χειμερινό ελαστικό για όλες τις εποχές που περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο μείγμα και σύγχρονη κατασκευή για βελτιστοποιημένη σταθερότητα και κράτημα σε υψηλές ταχύτητες.
 
Quick info
*&&&&Χειμερινά ελαστικά
*&&&&Πριονωτό σχέδιο για να διεισδύει βαθιά στο χιόνι και με εξελιγμένο μείγμα πέλματος με πυρίτιο
*&&&&Σε διαστάσεις από 13 έως 18 ίντσες.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη μάρκα-μοντέλο ελαστικού που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
OPEL