Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο & κερδίστε μέχρι και 3.500 ευρώ! Εκτός από τις ειδικές εκπτώσεις και τα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει η Citroen για τα μοντέλα της, οι αναγνώστες του AutoΤρίτη μπορούν να επωφεληθούν με αποκλειστικές εκπτώσεις! Κερδίστε με 1 μόνο κλικ.

Citroen: Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο & κερδίστε μέχρι και 3.500 ευρώ

2.581.379 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Η Citroen πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση και φιλοσοφία, δημιουργεί πάντα καινοτόμα προγράμματα αγοράς που κάνουν την απόκτηση ενός νέου σύγχρονου αυτοκινήτου πιο άνετη από ποτέ. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, σε ισχύ βρίσκεται η προωθητική ενέργεια «Citroen Reverse Sales», που δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους πελάτες να πουλήσουν το παλιό τους αυτοκίνητο και να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Citroen, μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της. Αναλυτικά, η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση και ειδικές τιμές, με όφελος έως 3.500 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό αυτοκίνητων. Εναλλακτικά, προσφέρεται άτοκη χρηματοδότηση με διάρκεια έως 36 μήνες.

Επιπρόσθετα, η Citroen προσφέρει διαρκώς εκπτώσεις για τα μοντέλα της, συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν σε κάποια έκθεση της φίρμας για το μοντέλο που τους ενδιαφέρει, ώστε να έχουν το μέγιστο δυνατό χρηματικό όφελος. Πέραν των εκπτώσεων, η Citroen προσφέρει στους πελάτες της και ειδικά προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, για ευκολότερη αποπληρωμή. Αυτά μπορεί να παρέχουν από μηδενική προκαταβολή ή μέχρι και μηδενικό επιτόκιο για συγκεκριμένα μοντέλα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ των παραπάνω προσφορών και αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Εκθεσης,
υπάρχει κουπόνι με έξτρα έκπτωση 300 ευρώ
για τα C1, C3, C3 Aircross, C5 Aicross και Berlingo
προσφορά της Citroen και του AutoΤρίτη.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επιπλεον Εκπτωση μόνο για τους αναγνώστες του AutoΤρίτη. Κατεβάστε το ειδικό Εκπτωτικό κουπόνι και επωφεληθείτε από την επιπλέον έκπτωση που προσφέρουν η μάρκα Citroen μόνο για τους αναγνώστες του Autotriti. περισσότερα »
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel