Ποιοι είναι οι νέοι κινητήρες που απέκτησε το Jeep Renegade στα πλαίσια της αισθητικής του αναβάθμισης; Συνεχίζει να τιμά το θρυλικό όνομα που έχει η φίρμα του για τις εκτός δρόμου ικανότητες στο χώμα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιοι είναι οι νέοι κινητήρες που απέκτησε το Jeep Renegade στα πλαίσια της αισθητικής του αναβάθμισης; Συνεχίζει να τιμά το θρυλικό όνομα που έχει η φίρμα του για τις εκτός δρόμου ικανότητες στο χώμα;

Jeep Renegade

2.663.896 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση το κομψό και εντυπωσιακό στυλ του Renegade δέχθηκε μία σειρά από βελτιώσεις μετά την ανανέωση του από την Jeep. O πρόβολος του Renegade είναι πολύ δυναμικός και επιβλητικός χάρη στην χαρακτηριστική γρίλια του και τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία εμπλουτίστηκαν με νέα γραφικά. Ο προφυλακτήρας έχει δύο μικρούς διακοσμητικούς αεραγωγούς στα δύο άκρα, έναν μεγαλύτερο πιο χαμηλά, αλλά και δύο προβολείς ομίχλης. Πίσω, τα νέας σχεδίασης οπίσθια φωτιστικά σώματα τύπου «Χ» τραβούν το βλέμμα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι διαστάσεις των ζαντών κυμαίνονται από 16 έως 19 ίντσες για πρώτη φορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



 
Αν και η μικρή ανανέωση που έχει δεχτεί το εξωτερικό μέρος είναι αισθητή, δεν συμβαίνει το ίδιο και στη καμπίνα. Μοναδική αλλαγή σχεδιασμού είναι η νέα κεντρική κονσόλα που έχει ενσωματωμένη μία θέση για το κινητό τηλέφωνο, νέους αποθηκευτικούς χώρους και νέες θήκες για ποτήρια. Aλλες αλλαγές δεν υπάρχουν, ωστόσο ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από διάφορες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων. Επιπλέον να σημειωθεί πως το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης παραμένει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο, με τις διαθέσιμες επιλογές οθόνης αφής 5 ιντσών και 8,4 ιντσών να είναι ακλόνητες, ωστόσο η τελευταία επιλογή διαθέτει πλέον τη δυνατότητα σύνδεσης του smartphone μέσω των Apple CarPlay και Android Auto.


  
H γκάμα κινητήριων συνόλων του Jeep Renegade είναι μεγάλη και αποτελείται συνολικά από 7 επιλογές. Στην βενζίνη υπάρχει αρχικά ένας 1.000άρης turbo κινητήρας 120 ίππων, ένας 1.300άρης με ισχύ 150 άλογα και αυτόματο κιβώτιο και το ίδιο μοτέρ με ισχύ αυτή την φορά 180 άλογα και σύστημα τετρακίνησης. Διαθέσιμες είναι επίσης δύο Plug-in υβριδικές εκδόσεις με βάση το 1,3 λτ. μοτέρ με ισχύ 190 και 240 άλογα σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στο diesel, υπάρχει ο 1.600άρης Multijet με 120 άλογα (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο) και ένας 2λιτρος με ισχύ 170 άλογα, 9 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.



Το Jeep Renegade προσφέρεται σε τέσσερις εκδόσεις: Sport, Longitude, Limited και Trailhawk.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Mercedes
moto