Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
2 φωτογραφίες »

Ο ειδικός για όλα τα συστήματα Diesel

2.556.305 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Με περίπου 60 χρόνια υψηλής εξειδίκευσης! Ένας Top expert για επισκευή πετρελαιοκινητήρων, αντλιών, μπέκ. Ένας specialist για επισκευή & ζυγοστάθμιση τουρμπινών! Ο λόγος φυσικά για την Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER!


Έξι δεκαετίες δραστηριοποίησης στον κλάδο επισκευής και συντήρησης συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου , επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών (από το 1963).

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας του ντίζελ, από την μηχανική αντλία μέχρι την σημερινή ηλεκτρονική της μορφή, η Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα σε ό,τι έχει να κάνει με με τον έλεγχο και την επισκευή των πετρελαιοκινητήρων και των επιμέρους συστημάτων τους.

Το 1989  γίνεται το 1ο BOSCH DIESEL CENTER της Αττικής, ενώ αποκτά εξουσιοδότηση  από την DELPHI (πρώην LUCAS)  και την DENSO.Τα επόμενα χρόνια οι εξουσιοδοτήσεις συμπληρώνονται με τα εργοστάσια της STANADYNE και της VDO/SIEMENS.
Καλέστε:   210 3468902 – 210 3451271–210 3457550    e-mail[email protected]peak.gr
 
Εξειδικευμένος & εξουσιοδοτημένος από όλα τα Top Brands!

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER ,είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΑΝΤΛΙΩΝ και ΜΠΕΚ όλων των μεγάλων κατασκευαστών: Bosch / Zexel, Denso, Lucas / CAV, Delphi, Siemens,VDO, Stanadyne, GM  και ΤΟΥΡΜΠΙΝΩΝKKK, Holset , Schwitzer , IHI, Garrett, Mitsubishi.Eίναι εξουσιοδοτημένος έμπορος BOSCH για τα συστήματα τροφοδοσίας Diesel .

Σημειώστε πως η επιχείρηση παρέχει εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών  (BOSCH–DENSO–DELPHI-VDO/SIEMENS –STANADYNE ενώ το δοκιμαστήριο αντλιών της είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έχοντας πάντα τη συνεργασία και την υποστήριξη της Robert Bosch εξασφαλίζει  στους πελάτες της την πιο σίγουρη , έγκυρη αλλά και αξιόπιστη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί όχι μόνο στο επαγγελματικό αλλά και στο ιδιωτικής χρήσης όχημά τους.

Το συγκρότημα των εγκαταστάσεων της!

Η Π.Ε.Α.Κ.  αναπτύσσει την δραστηριότητά της σε ένα  συγκρότημα 1.500 τ.μ, που  περιλαμβάνει χώρους δοκιμαστηρίων , συνεργείου επισκευών οχημάτων diesel (taxi-φορτηγών κ.λ.π.),αποθήκης , υποδοχής πελατών και γραφείων-λογιστηρίου. 

Η πληρότητα των εγκαταστάσεων δημιούργησε ευνοϊκές  συνθήκες  για μεγάλες συνεργασίες με πελάτες  που διαθέτουν εταιρικούς στόλους οχημάτων (βιομηχανίες –εταιρείες εμπορίας –κατασκευαστικές εταιρείες-ΔΕΚΟ-μεταφορικές εταιρείες κ.λ.π)
 
Σήμερα βέβαια, υπάρχει πλέον και μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από την επισκευή και των αυτοκινήτων diesel ιδιωτικής χρήσης.

Οι πελάτες κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις της ΠΕΑΚ, έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τις εργασίες που χρειάζεται το όχημα τους καθώς και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που ενδεχομένως υπάρχουν.
Με αμεσότητα, "καθαρά λόγια" και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις!
 
Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!

Η επιτυχία της Π.Ε.Α.Κ. οφείλεται στην ικανοποίηση  ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού και η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελεί διαρκή στόχο της.


 
Tο δοκιμαστήριο αντλιών Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Όμως δεν είναι μόνο τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που κάνουν την Π.Ε.Α.Κ  να ξεχωρίζει. Έχοντας επενδύσει χρόνια στο ανθρώπινο δυναμικό της, η Π.Ε.Α.Κ  διαθέτει μηχανικούς άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους, οι οποίοι δίνουν την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με το σύστημα τροφοδοσίας.

Η συνεχής ενημέρωσή τους , σε συνδυασμό με  τα σεμινάρια που παρακολουθούν  σε εξειδικευμένα συστήματα , τους καθιστούν έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών και εσάς πιο σίγουρους, για να εμπιστευτείτε το όχημά σας.
Καλέστε:   210 3468902 – 210 3451271–210 3457550    e-mail[email protected]peak.grΤεράστια γκάμα ! Υπηρεσιών και ανταλλακτικών !

Η  Π.Ε.Α.Κ προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος που έχει να κάνει με με τον έλεγχο , την επισκευή των πετρελαιοκινητήρων και των επιμέρους συστημάτων τους. Ας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες όπως:
 • Διάγνωση βλαβών που αποτελεί σήμερα το 50% μιας επιτυχημένης και ποιοτικής επισκευής.
 • Πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός  & CLEANROOM  σύμφωνα με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.
 • Μηχανήματα ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης  turbo και τόρνους μηχανουργείου.
 • Παροχή εγγύησης ανταλλακτικών και εργασιών ( σύμφωνα με τους όρους των εργοστασίων  κατασκευής)
 • Μεγάλη γκάμα αντλιών ,μπεκ και τουρμπινών ανακατασκευής ( δική μας και εργοστασιακής )  με σύστημα COREVALUE- επιστροφής  των παλιών -  για πιο οικονομικές και ταχύτερες επισκευές.
 • Κινητό συνεργείο για επεμβάσεις εκτός έδρας και παροχή τεχνικής βοήθειας σε συνεργεία και τεχνικές εγκαταστάσεις εταιρειών.
 • Ηλεκτρολογικές και μηχανικές εργασίες (αλλαγή ιμάντων -  φίλτρων-προθερμαντήρων -service κινητήρων κλπ) , χρονισμός-ρύθμιση αβάνςκλπ σύμφωνα με τις οδηγίες-πρωτόκολλα των κατασκευαστών : Mercedes – Opel - VW/Audi – Seat – Skoda-Renault – Citroen – Peugeot – Fiat – Toyota –Nissan – Ford – Volvo – Kia – Hyundai-Mitsubishi-Subaru κ.λ.π.
 • Αναλυτή καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ
 • Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch–Delphi – VDO / SIEMENS  - DENSO)
 • Δοκιμαστήρια αντλιών – μπεκ (BOSCH - HARTRIDGECARBONZAPP )
 • Επισκευαστικές λύσεις ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος
 • Συσκευές ζυγοστάθμισης τουρμπινώνΈνα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι  πως η επιχείρηση διαθέτει και αποθήκη 500 τ.μ., με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τύπους κινητήρων diesel κάτι το  οποίο καθιστά αυτόματα τα περισσότερα ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα μειώνοντας δραστικά το χρόνο επισκευής του οχήματος σας.
 
Αλλά ακόμα και για πιο σπάνια και δυσεύρετα ανταλλακτικά η Π.Ε.Α.Κ. διαθέτει online συστήματα παραγγελιών με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας 


Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER
Καλέστε:   2103468902 – 2103451271 – 2103457550e-mail:info@peak.gr
Υπεύθυνος Οικονομικών Υπηρεσιών: Δήμος Σγουμπόπουλος
Υπεύθυνοι Τεχνικού Τμήματος: Νίκος & Χρήστος Γεωργακόπουλος
Λεωφόρος Κηφισού 57, T.K.12241, Αιγάλεω
Δείτε με 1 κλικ: https://peak.gr/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: