Η πρώτη εικόνα της τετράθυρης Mercedes-AMG, διέρρευσε, λίγο πριν το νέο μοντέλο κάνει την επίσημη εμφάνισή του.

Η εικόνα που βλέπετε είναι από ένα teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα.

Η πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου δεν θα αργήσει καθώς είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ανοίξει τις πύλες του την Τρίτη, 6 Μαρτίου του 2018.

Η πρώτη εικόνα της τετράθυρης Mercedes-AMG

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Η πρώτη εικόνα της τετράθυρης Mercedes-AMG, διέρρευσε, λίγο πριν το νέο μοντέλο κάνει την επίσημη εμφάνισή του.

Μπορεί η εικόνα να είναι χαμηλής ανάλυσης ωστόσο μπορούμε να δούμε την μάσκα Panamericana να έχει πάρει θέση στο μπροστινό μέρος, στο πλάι της οποία φιλοξενούνται να φωτιστικά σώματα. Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένους τους τρεις μεγάλους αεραγωγούς, ενώ από κει και πέρα μπορούμε να δούμε τις δυναμικές γραμμές που διαρρέουν το αμάξωμα, τόσο επάνω στο καπό όσο και στο πλαϊνό μέρος.
 
Τέλος δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστες τις μεγάλες ζάντες που διακοσμούνται από επτά ζευγάρια ακτινών, αλλά και την αεροτομή που έχει εγκατασταθεί στο πίσω μέρος.
Παρά τις πολλές εικόνες που έχουν διαρρεύσει της νέας Mercedes-AMG GT4 (ή όπως την ονομάσει η γερμανική φίρμα αφού το επίσημο όνομα της ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί), δεν έχει γίνει γνωστό ο κινητήρας από τον οποίο θα παίρνει ισχύ, με τις φήμες να θέλουν είτε τον  twin-turbo V8 κινητήρα 4.0 λίτρων να βρίσκεται κάτω  από το καπό, είτε θα έχει επιπλέον και ένα ηλεκτροκινητήρα, όπως η μελέτη της AMG GT που παρουσιάστηκε πέρυσι.
 
Αν το τελευταίο σενάριο αποδειχτεί αληθινό τότε δεν αποκλείεται το νέο κουπέ να έχει πάνω από 800 ίππους, κάτι που θα την καθιστούσε ισχυρότερη από την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid.
 
Η πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου δεν θα αργήσει καθώς είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα ανοίξει τις πύλες του την Τρίτη, 6 Μαρτίου του 2018. Μείνετε συντονισμένοι.

Toyota
moto