" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην έκθεση του Πεκίνου βρέθηκε το ανανεωμένο MINI Paceman, το οποίο ακολούθησε τη λογική του πρόσφατου φρεσκαρίσματος του Countryman.

Αν και περιορισμένες, οι αλλαγές ανανέωσαν την εικόνα του εσωτερικού του MINI Paceman.

Αισθητικές «πινελιές», piano black επένδυση, δύο νέα χρώματα και νέες ζάντες. Αυτές είναι εν τάχει οι εξωτερικές αλλαγές του ανανεωμένου Paceman.

Το MINI Cooper S Paceman διαθέτει πλέον 190 ίππους (+6), γεγονός που του επιτρέπει να κάνει το 0-100 χ.α.ω. σε 7,4 δλ.

Η ώρα της ανανέωσης για το MINI Paceman

Διαβάστηκε από 5070 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2014

Παίρνοντας τη σκυτάλη από το Countryman της Νέας Υόρκης, το MINI Paceman έκανε ντεμπούτο στην έκθεση του Πεκίνου με ανανεωμένη μορφή και ελαφρώς ισχυρότερη turbo έκδοση.

 
Στην έκθεση του Πεκίνου βρέθηκε το ανανεωμένο MINI Paceman, το οποίο ακολούθησε τη λογική του πρόσφατου φρεσκαρίσματος του Countryman. Οι διαφορές δεν είναι ούτε στην περίπτωση του Paceman μεγάλες, καθώς προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα δέχθηκαν ένα «φρεσκάρισμα», ενώ προσετέθη στην παλέτα μία μαύρη (Piano Black) εξωτερική επένδυση και δύο νέα χρώματα, ένα πράσινο (Jungle Green) και ένα γκρι (Midnight Grey).

Περιορισμένες είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό (επανασχεδιασμός οργάνων, νέες επενδύσεις και διακοσμητικά), ενώ υπάρχουν και ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης. Η γκάμα των Euro 6 κινητήρων παρέμεινε ως είχε, με εξαίρεση την αναβάθμιση του 1,6 turbo μοτέρ του MINI Cooper S Paceman, το οποίο αποδίδει πλέον 190 ίππους ισχύος και 240 Nm ροπής. Έτσι, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 7,4 δλ. (7,6 δλ. η ALL4) και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα (217 χλμ./ώρα η ALL4).