• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το όνομα αυτής… FUCKS!

To «υβριστικό» Subaru Forester (+vid)

1.835 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2020)

Μία έκδοση βελτιωτή η οποία πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί όταν κανείς την ακούσει ή τη διαβάσει, συνδυάστηκε με το Subaru Forester. Το όνομα αυτής… FUCKS!

Το μοντέλο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σιγκαπούρης με τη μάρκα να επισημαίνει πως η έκδοση FUCKS είναι η συντομογραφία του πλήρους ονόματος της ειδικής έκδοσης που ονομάζεται «Forester Ultimate Customized Kit Special edition», με τη μάρκα όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα να αφήνει τη λέξη «edition» με μικρά και να τονίζει αυτές που προηγούνται.
 
Περνώντας στα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της είδησης. Το Forester που βλέπουμε δεν είναι ένα κοινό μοντέλο, αλλά ένα σπορ crossover το οποίο έχει αλλαχτεί κυρίως απ έξω με νέο γυαλιστερό χρώμα, κόκκινες διακοσμητικές ρίγες, φιμέ τζάμια, κίτρινες δαγκάνες φρένων και τροχούς 20 ιντσών. Στο εσωτερικό το μοντέλο έχει επίσης εξοπλιστεί με σουέτ και δερμάτινα καθίσματα που φέρουν το λογότυπο STI, ενώ παράλληλα στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί ένα subwoofer.
 
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τον κινητήρα του FUCKS, αλλά στη Σιγκαπούρη το Forester λαμβάνει ένα τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 156 ίππους και196 Nm ροπής. Συνδέεται με CVT κιβώτιο Lineartronic, το οποίο στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.
 
Δείτε το βίντεο
 

24 διαθέσιμα άρθρα για SUBARU  FORESTER