Ήπιο φρεσκάρισμα για το Nissan LEAF
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ήπιο φρεσκάρισμα για το Nissan LEAF

3.118 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2022)

Στην αναβάθμιση του τρέχοντος LEAF της δεύτερης γενιάς προχώρησε η Nissan για την αγορά της Ευρώπης δίνοντας στο ηλεκτρικό μοντέλο ένα ήπια φρεσκάρισμα στην εμφάνιση, που συνοδεύεται από δύο πακέτα μπαταρίας.

Φρέσκαρε το ηλεκτρικό της για την Ευρώπη η Nissan

Ακόμα πιο βελτιωμένο θα έρχεται στην Ευρώπη από τον επερχόμενο Απρίλιο το Nissan LEAF, όταν και η ιαπωνική μάρκα θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το αναβαθμισμένο μοντέλο το οποίο παρουσίασε σήμερα. Αν και δεν υπάρχουν σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις το ηλεκτρικό της Nissan φρεσκάρισε την εμφάνισή του και έλαβε νέα στοιχεία έτσι ώστε να διατηρήσει τη ζήτησή του σε υψηλά επίπεδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέες ζάντες και χρώματα

Στην αναβαθμισμένη του έκδοση το LEAF έρχεται με νέες επιλογές τροχών σε μεγέθη 16 και 17 ιντσών. Το ανασχεδιασμένο λογότυπο της Nissan κάνει και αυτό την εμφάνισή του, ενώ περισσότερα και νέα χρώματα περιλαμβάνει η χρωματική παλέτα που αποτελείται από έξι μονόχρωμες αποχρώσεις και πέντε επιλογές διχρωμίας. Στα χρώματα έχουν προστεθεί τα Universal Blue και Magnetic Blue που βρίσκουμε και στα νέα Qashqai και Ariya.

Με δύο πακέτα μπαταρίας

Το LEAF θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο με δύο επιλογές μπαταριών στην Ευρώπη και ενώ δεν υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χωρητικότητά τους, προφανώς μιλάμε για τα τρέχοντας πακέτα. Ως εκ τούτου το βασικό LEAF θα συνδυάζεται με μπαταρία 40 kWh, ενώ θα υπάρχει και το LEAF e+ με μπαταρία 62 kWh και αυτονομία έως 385 χιλιόμετρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda