Η γνωστή γερμανική πίστα, πέρασε λοιπόν και στο χώρο των επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Στο ταμπλό αλλά και στο κουτί της νέας Monopoly έχει τοποθετηθεί η μικρογραφία της πίστας.

Ήρθε η Monopoly-Nurburgring

2.460 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Πολλές συστάσεις με το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly είναι πλέον περιττές, καθώς είτε λίγο είτε πολύ, όλοι γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας αποφάσισαν να προσφέρουν μία νέα έκδοση για όλους τους petrolheads και πιο συγκεκριμένα για αυτούς της πίστας του Nurburgring.


Η γνωστή γερμανική πίστα, πέρασε λοιπόν και στο χώρο των επιτραπέζιων παιχνιδιών μέσω της Monopoly. Το γνωστό σε όλους παιχνίδι παρουσίασε τη νέα του έκδοση η οποία δεν έχει καμία αλλαγή στη λογική του παιχνιδιού, απλά εκτυλίσσεται με μοναδική πρωταγωνίστρια την «πράσινη κόλαση».
 
Οι παίκτες μπορούν πλέον να αγοράσουν (στο παιχνίδι φυσικά) διάφορες περιοχές του Nordschleife των 154 στροφών, ενώ οι κάρτες και τα τετράγωνα του αστυνόμου και της φυλακής διατηρούν κανονικές τις θέσεις τους και τους ρόλους τους στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Φυσικά στο ταμπλό αλλά και στο κουτί της νέας Monopoly έχει τοποθετηθεί η μικρογραφία της πίστας, ενώ έντονο είναι το πράσινο χρώμα λόγο των πολλών δέντρων που βρίσκουμε στην περιοχή.
 
Για αυτούς που σκέφτονται να προβούν στην αγορά της Monopoly-Nurburgring θα πρέπει να γνωρίζουν πως μέχρι στιγμή μπορούν να το κάνουν ηλεκτρικά από την επίσημη ιστοσελίδα του Nürburgring με κόστος 44,95 ευρώ.

Hyundai
vw