Ήρθε στην Ελλάδα φρεσκαρισμένο το Mazda CX-30
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ήρθε στην Ελλάδα φρεσκαρισμένο το Mazda CX-30

4.033 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Στην Ελλάδα βρίσκεται το φρεσκαρισμένο Mazda CX-30 για το 2022. Δείτε τις αλλαγές που έχουν υπάρξει και τις τιμές του ιαπωνικού SUV.

Περισσότερο στυλ, άνεση και συνδεσιμότητα

Στην Ελλάδα βρίσκεται το φρεσκαρισμένο Mazda CX-30. Το ιαπωνικό SUV στην έκδοση του 2022 περιλαμβάνει βελτιώσεις σε τομείς όπως η ποιότητα του ήχου του βενζινοκινητήρα e-Skyactiv X, νέες δυνατότητες δικτύωσης του αυτοκινήτου, νέο εξωτερικό χρώμα Platinum Quartz, καθώς και μία ειδική έκδοση με την ονομασία Homura. Επιπρόσθετα σε αυτές τις βελτιώσεις, το CX-30 του 2022 θα προσφέρει και αρκετά βελτιωμένο επίπεδο άνεσης στην οδήγηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναβαθμισμένος κινητήρας βενζίνης e-Skyactiv X

Η τεχνολογία SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) του κινητήρα e-Skyactiv X, συνδυάζει την ανάφλεξη με μπουζί ενός κινητήρα βενζίνης, με την ανάφλεξη λόγω συμπίεσης (αυτανάφλεξη) ενός diesel, μεγιστοποιώντας τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων καυσίμου και ανάφλεξης. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία επιτυγχάνεται κορυφαίο επίπεδο οικονομίας και αποδοτικότητας, ενώ η εταιρεία υποστηρίζει πως ο κινητήρας εκπέμπει λιγότερο CO2 σε σύγκριση με έναν αντίστοιχο βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων.

Νέο χρώμα και νέα χαρακτηριστικά ευκολίας

Από κει και πέρα, στιλιστικά, στις επιλογές του εξωτερικού χρωματισμού έχει προστεθεί και το νέο χρώμα Platinum Quartz. Στο εσωτερικό, το CX-30 ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά δικτύωσης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, ηρεμία και ασφάλεια. Τα νέα χαρακτηριστικά ευκολίας που είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής My Mazda, περιλαμβάνουν εξ αποστάσεως κλείδωμα των θυρών, αποστολή της διαδρομής στο αυτοκίνητο (send route to car), εύρεση θέσης του αυτοκινήτου (vehicle finder)και κατάσταση αυτοκινήτου(vehicle status). Επιπλέον περιλαμβάνει συστήματα που εφησυχάζουν τον κάτοχο όπως οι εξ αποστάσεως προειδοποιήσεις ασφαλείας (remote security alert), η ενημέρωση για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου (vehicle health report), οι επιλογές κλήσης οδικής βοήθειας και το eCall.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel