Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Camaro.

Το Camaro SS.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υπάρξει είναι η άφιξη ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με μία οθόνη αφής 7 ιντσών.

Oι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Camaro Turbo 1LE.

Ήρθε το ανανεωμένο Chevrolet Camaro

2.656 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2018)

Την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Chevrolet Camaro έκανε η φίρμα, ενημερώνοντας έτσι το αμερικανικό μυώδες αυτοκίνητο που βρίσκεται στην έκτη του γενιά.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, το Camaro έχει δεχτεί κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων αλλά και στη γρίλια, η οποία σύμφωνα με τη φίρμα βοηθάει στην καλύτερη ροή του αέρα και την ψύξη του κινητήρα.
 
Από κει και πέρα η ναυαρχίδα του μοντέλου το Camaro SS έχει μια ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση με μεγαλύτερη διαφορά το καπό, που έχει ενσωματωμένο ένα μεγάλο αεραγωγό.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υπάρξει είναι η άφιξη ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας που συνδυάζεται με μία οθόνη αφής 7 ιντσών, ενώ όποιος επιθυμεί έχει τη δυνατότητα να προσθέσει μία μεγαλύτερη οθόνη 8 ιντσών.
 
Στα μηχανικά σύνολα αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Camaro Turbo 1LE το οποίο παίρνει ισχύ από τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων που προσφέρει 275 ίππους και 400Nm ροπής και μέσω του πακέτου 1LE το οποίο συνδυάζεται μόνο με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων επωφελείται μεταξύ άλλων από σκληρότερη ανάρτηση.

Mercedes
skoda