Μετά από 9 χρόνια καριέρας στην απαιτητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική μικρομεσαία κατηγορία, φήμες θέλουν το τέλος παραγωγής της Alfa Romeo Giulietta να πλησιάζει.

Η ψηφιακά επεξεργασμένη πρόταση του συνεργάτη-κατασκόπου μας δείχνει το πως μπορεί να δείχνει η νέα γενιά της Alfa Romeo Giulietta.

Ήρθε το τέλος της Alfa Romeo Giulietta;

27.027 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2019)

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την αυλαία της Giulietta να κλείνει μαζί με το τρέχον έτος, αν και γνωρίζουμε πως σύμφωνα με το πλάνο του Σέρτζιο Μαρκιόνε θα δούμε νέα γενιά σε 2 χρόνια από τώρα. Δείτε ποια είναι τα πιθανά σενάρια...


Εννιά χρόνια βρίσκεται στην αγορά η Giulietta, έχοντας στα κιτάπια της τρεις ανανεώσεις από το 2013 έχει και σήμερα ανά τρία χρόνια, και το διάστημα αυτό φαντάζει μεγάλο, ειδικά αν σκεφτούμε τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες με τις οποίες κινείται πλέον η αυτοκινητοβιομηχανία και το φρενήρη ρυθμό με τον οποίο ανανεώνονται τα μοντέλα. Αυτός ενδέχεται να είναι και ο λόγος που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κάποιες πληροφορίες για τη μικρομεσαία Ιταλίδα, οι οποίες θέλουν το οριστικό τέλος της παραγωγής της να πλησιάζει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι άνθρωποι της Alfa Romeo σκέφτονται να σταματήσουν την παραγωγή της Giulietta από το εργοστάσιο της στο Cassino στα τέλη του 2019, ενώ τη θέση της αναμένεται να πάρει το νέο μεσαίο SUV της Maserati. Από την άλλη ξέρουμε στα σίγουρα πως το 2022 θα είναι η χρονιά που θα δούμε τη νέα γενιά της Giulietta, σύμφωνα πάντα με το πλάνο που είχε παρουσιάσει ο αποβιώσας Πρόεδρος του FCA Group, Σέρτζιο Μαρκιόνε, την 1η Ιουνίου του 2018. Ως εκ τούτου, εφόσον ισχύουν οι -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες των ιταλικών Μέσων, μένει κενό ένα διάστημα δύο ετών έως την επανεμφάνιση του μοντέλου.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφέρουμε πως κατά καιρούς έχουν επικρατήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τη Giulietta να αλλάζει εντελώς προσανατολισμό. Το πρώτο σενάριο τη θέλει να παραμένει στην κλάση των μικρομεσαίων χάτσμπακ και να χτίζεται σε νέες βάσεις περνώντας την κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ από την άλλη έχει σχηματιστεί η φημολογία για τη «μετάθεσή» της στην κατηγορία των Crossover. Με τους Ιταλούς να κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους προς το παρόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι στο τραπέζι και μένει να δούμε τι θα γίνει στην πορεία.

Εσείς πως βλέπετε αυτή την εξέλιξη; Θα θέλατε ένα «φρέσκο» μοντέλο της Alfa Romeo στη μικρομεσαία κατηγορία, είτε αυτή είναι η νέα Giulietta όπως την ξέρετε, είτε κάτι εντελώς διαφορετικό;

Toyota
moto