Χωρίς αμφιβολία, το νέο στυλ στις πόρτες της Huracan είναι απόλυτα συμβατό με το χαρακτήρα της.

Χωρίς αμφιβολία, το νέο στυλ στις πόρτες της Huracan είναι απόλυτα συμβατό με το χαρακτήρα της.

Huracan με «σωστές» πόρτες

2.605 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Έφτασε η στιγμή που η Lamborghini Huracan έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τις πόρτες που αρμόζουν σε ένα αυτοκίνητο του επιπέδου της, χάρη στο κιτ που δημιούργησε η Vertical Doors Inc.

H Lamborghini Huracan, θεωρείται ένα από τα εντυπωσιακότερα και ισχυρότερα Supercar του κόσμου. Εφοδιάζεται με έναν V10 κινητήρα 5.2 λίτρων, απόδοσης 610 ίππων και 560 Nm ροπής. Όπως είναι φυσικό, οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, καθώς τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ωστόσο εκεί που «υστερεί» το Ιταλικό μοντέλο σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας είναι στο άνοιγμα των πορτών.

Η ιδέα της τοποθέτησης Lambo Style (κατακόρυφα ανοιγόμενες) πορτών ήρθε από τον βελτιωτικό οίκο Liberty Walk και υλοποιήθηκε από την Vertical Doors Inc, εταιρεία που εξειδικεύεται στη συγκεκριμένη μετατροπή για όλα τα αυτοκίνητα.

Το κιτ κατασκευάζεται στις ΗΠΑ και είναι απόλυτα μετατρέψιμο, καθώς αποκαθίσταται εύκολα, σε περίπτωση που δεν το επιθυμεί ο επόμενος ιδιοκτήτης.  
Επίσημη τιμή δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, αλλά το κόστος λέγεται πως ανέρχεται στις 6.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
ΜΟΤΟ