Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός.

Huracan «χαμούρεψε» Civic (+vid)

2.232 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες που είχε ως κατάληξη να βρεθεί μια Huracan Spyder κάτω από ένα Civic σεντάν. Μάθετε τι έγινε.

Ένα πολύ ατυχές περιστατικό που θα κοστίσει στον ιδιοκτήτη του αρκετές χιλιάδες δολάρια ενεπλάκη συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε ένα ζευγάρι στο Σικάγο κατά την απογευματινή του έξοδο για φαγητό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Lamborghini Ηuracan Spyder που βλέπετε στις φωτογραφίες, αφού πρώτα συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο, στην συνέχεια βρέθηκε κάτω από το μπλε Honda Civic, όταν ο οδηγός του ιταλικού υπερ-αυτοκινήτου τρόμαξε και αντί να πατήσει φρένο μετά την πρώτη σύγκρουση, πάτησε γκάζι και έχασε τον έλεγχο.
 
Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός, καθώς στην Lamborghini οι επιβαίνοντες βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς ούτε μια γρατζουνιά ενώ το Civic που ήταν σταθμευμένο, δεν είχε μέσα κάποιον επιβάτη.

Το «αστείο» της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι έκανε γνωστό πως σήμερα θα επισκεφτούν αντιπροσωπείες για να αντικαταστήσουν την τρακαρισμένη αυτή Huracan Spyder και δεν θα προσπαθήσουν καν να την φτιάξουν, έστω και αν οι ζημιές δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρές…
 

Hyundai
vw