Hyundai: Με πλήρες και ανανεωμένο ρόστερ

2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2020)

Την καλύτερη δυνατή σύνθεσή της κατεβάζει η Hyundai στην digital έκθεση του AutoΤρίτη, διαμορφώνοντας ένα από τα πληρέστερα και πιο ενδιαφέροντα περίπτερα για τους επισκέπτες.

Ξεκινώντας από το νέο i10, που μετράει λίγους μήνες –αλλά πολλούς θαυμαστές- στην ελληνική αγορά. Το μίνι-σημείο αναφοράς για την κατηγορία του, που προσφέρει στο στάνταρ εξοπλισμό μια πλήρης σουίτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, καθώς επίσης και χώρους που ανταγωνίζονται μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Τη σκυτάλη παίρνει το ολοκαίνουριο i20, η πιο πρόσφατη άφιξη στην κατηγορία των μικρών, που άλλαξε ριζικά σε όλους τους τομείς. H νέα τρίτη του γενιά εντυπωσιάζει με τις καινοτόμες τεχνολογίες, όπως το έξυπνο κιβώτιο που βάζει νεκρά μόνο του αν σηκώσεις το πόδι από το γκάζι, με τους νέους ήπια υβριδικού κινητήρες 100 και 120 ίππων, αλλά και την ευρυχωρία του.

Ανάμεσα στα εκθέματα θα δούμε και το i30, που πρόσφατα ανανεώθηκε αισθητικά και ουσιαστικά. Με τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες και τα υβριδικά σύνολα που είδαμε στo νέο i20.

Περνώντας στα SUV της φίρμας, η έκθεση φιλοξένει το Kona, το μικρό SUV της φίρμας και ένα από τα λίγα B-SUV που διαθέτει τετρακίνητες εκδόσεις. Μάλιστα μαζί με τις συμβατικές εκδόσεις οι επισκέπτης ,έχουν την ευκαιρία να δουν και την ηλεκτρική του έκδοση με τα 450 χιλιόμετρα αυτονομίας. Παρόν και το ολοκαίνουριο Tucson, το πρώτο αυτοκίνητο μιας νέας εποχής με τα φώτα ενσωματωμένα στη γρίλια.

Παράλληλα μην ξεχνάτε πως η Hyundai διαθέτει και μια από τις κορυφαίες εργοστασιακές εγγυήσεις της αγοράς. Γι αυτήν, αλλά και τις εκπτώσεις και τις υπόλοιπες δελεαστικές προσφορές (χρηματοδοτικά και έξτρα υπηρεσίες) επισκεφθείτε το Hall 2 των προσφορών, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Πάτα στην εικόνα του Stand της Hyundai και δες όλα τα μοντέλα της Έκθεσης Αυτοκινήτου
 

Ή πάτα πάνω στην εικόνα με τις καλύτερες προσφορές για να δεις τι ισχύει αυτή τη στιγμή


 

Hyundai
NISSAN