H εντυπωσιακή και συνάμα σπάνια Ferrari F12 TdF βρίσκεται προς πώληση.

Η ιταλική εταιρεία έχει κατασκευάσει μόλις 799 μονάδες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

H F12 TdF, η οποία αποτελεί μια εκδοχή της F12 Berlinetta.

Ιδιαίτερη και σπάνια F12 TdF.. ελεύθερη

1.675 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

Μια εντυπωσιακή και συνάμα σπάνια Ferrari F12 TdF βρίσκεται προς πώληση. Δείτε περισσότερα.

Μια ιδιαίτερη Ferrari, αναμένεται να βρεθεί κάτω από το «σφυρί», με το κόστος της απόκτησή της να υπολογίζεται πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ , λόγω της ιδιαιτερότητας αλλά και τις σπανιότητας του μοντέλου. Ο λόγος για την F12 TdF.
 
Αν και η Ferrari είναι γνωστό πως προτιμά να δίνει στα μοντέλα της, ονομασίες από διάφορα μέρη της Ιταλίας (Fiorano, Maranello, Modena, Portofino), στο συγκεκριμένο μοντέλο επέλεξε την ονομασία F12 TdF, με τα αρχικά TdF να παραπέμπουν στον αγώνα Tour de France, τον οποίο και είχε κατακτήσει ένα άλλο μοντέλο της μάρκας, η Ferrari 250, μεταξύ του 1956 έως και το 1964.
Η ιταλική εταιρεία έχει κατασκευάσει μόλις 799 μονάδες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και μία από αυτές θα βρεθεί προς πώληση από τον οίκο RM Sothebys. Όπως βλέπουμε το συγκεκριμένο μοντέλο είναι βαμμένο με ένα γαλάζιο χρώμα, φέροντας στο αμάξωμά του τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στο Tour de France automobile, ενώ την προσοχή τραβούν οι μεγάλες ζάντες, βαμμένες σε απόχρωση του χρυσού.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η F12 TdF, η οποία αποτελεί μια εκδοχή της F12 Berlinetta, κατασκευασμένη με έμφαση στην πίστα, παίρνει ισχύ από έναν  12κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος προσφέρει στο μοντέλο 769 ίππους, οι οποίοι του δίνουν τη δυνατότητα να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 2.9 δευτερόλεπτα.

PEIRAIOS LEASING
OPEL