Το Velar βέβαια δεν ήταν το μόνο αυτοκίνητο που θα πάει για αντικατάσταση, αφού ένα Range Rover Evoque που ήταν και αυτό πάνω στην αυτοκινητάμαξα υπέστη και αυτό ζημιές.

Ιδού το πρώτο cabrio Range Rover Velar!

3.871 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2018)

Aκριβά θα πληρώσει την απροσεξία του ένας οδηγός αυτοκινητάμαξας που ξέχασε να χαμηλώσει το ύψος του φορτίου του με συνέπεια το Velar που ήταν στο πάνω διάζωμα του οχήματος να γίνει κανονικό cabrio...

Ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινητάμαξας δημιούργησε άθελα του το πρώτο Range Rover Velar convertible την περασμένη εβδομάδα, ενώ πήγαινε να παραδώσει το αυτοκίνητο στον νέο του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός πέρασε πρώτα από την πόλη του Bolton για να αφήσει ένα άλλο όχημα αλλά φεύγοντας ξέχασε να χαμηλώσει το ύψος του υπόλοιπου φορτίου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να «πετσοκοφτεί» η οροφή ενός κόκκινου Range Rover Velar όταν περνώντας από το Salford, το αυτοκίνητο χτύπησε μετωπικά με μια γέφυρα. Οροφή όπως είπαμε δεν υπάρχει πλέον ενώ το Velar υπέστη και μια σειρά από άλλες υλικές ζημιές. Το Velar βέβαια δεν ήταν το μόνο αυτοκίνητο που θα πάει για αντικατάσταση, αφού ένα γκρι Range Rover Evoque που ήταν και αυτό πάνω στην αυτοκινητάμαξα υπέστη και αυτό ζημιές.
 
 Ο οδηγός στην κατάθεση του στην Αστυνομία δήλωσε ότι μετά την παράδοση ενός αυτοκινήτου στo Βοlton, του ζητήθηκε από μια γυναίκα να μετακινήσει το όχημα του και έπειτα ξέχασε να προβεί στις απαραίτητες ρυθμίσεις για να χαμηλώσει το ύψος της αυτοκινητάμαξας που οδηγούσε.

Στον οδηγό έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

PEIRAIOS LEASING
test center