Ίδρυσε νέο τμήμα για «ειδικές αποστολές» η Lotus

Ίδρυσε νέο τμήμα για «ειδικές αποστολές» η Lotus

1.556 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2022)

H Lotus ίδρυσε ένα νέο τμήμα με όνομα Advanced Performance, το οποίο θα ασχοληθεί με μια σειρά από μελλοντικά πρότζεκτ της φίρμας.

Νέο τμήμα Advanced Performance από την Lotus

Η Lotus ανακοίνωσε πως δημιούργησε ένα νέο τμήμα Advanced Performance που θα ασχολείται με κάποια ειδικά project που θέλει να βάλει μπροστά η βρετανική φίρμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επί παντός επιστητού το τμήμα

Το τμήμα αυτό θα είναι υπεύθυνο για τα μελλοντικά halo οχήματα της Lotus αλλά και για την κατασκευή και άλλων μοναδικών αυτοκινήτων των Βρετανών που θα μεγαλώσουν την γκάμα της φίρμας. Επίσης, η ομάδα αυτή θα ασχοληθεί με την κατασκευή των περιορισμένων εκδόσεων που θα λανσάρει η Lotus αλλά και κάποιων μοναδικών αξεσουάρ που θα μπορούν να επιλέξουν οι αγοραστές. Εκτός από την σχεδίαση και κατασκευή προϊόντων, το τμήμα θα είναι υπεύθυνο για τις περιηγήσεις κάποιων εκλεκτών στις γραμμές παραγωγής της φίρμας και θα λειτουργεί την δική του ακαδημία οδηγών.

«Έχουμε μερικές φανταστικές ιδέες για την Lotus»

Ο διευθυντής του τμήματος αυτού θα είναι ο Simon Lane, o oποίος πήρε μεταγραφή από το τμήμα Q της Aston Martin. O ίδιος δήλωσε: «Ήμουν πάντα θαυμαστής της Lotus και αυτός πρέπει να είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς ρόλους στην αυτοκινητοβιομηχανία αυτή τη στιγμή – ένα λευκό φύλλο χαρτιού και η ευκαιρία να ξεκινήσω ένα εντελώς νέο τμήμα στην πιο φιλόδοξη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο. H ομάδα και εγώ έχουμε μερικές φανταστικές και πραγματικά καινοτόμες ιδέες για μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της Lotus. Δουλεύοντας μαζί με την εξαιρετικά έμπειρη ομάδα της Lotus Design και τους συναδέλφους μηχανικούς, θα κατασκευάσουμε τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα Lotus, αγκαλιάζοντας το συναρπαστικό ηλεκτρισμένο μέλλον μας, ενώ παράλληλα τιμούμε το ένδοξο παρελθόν μας». Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto