Το Isuzu Trooper που έγινε Mercedes G-Class.

Στην πρώτη ματιά το λες και G-Class.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του Facebook Marketplace.

Το trooper ή η ιμιτασιόν G-Class (πείτε το όπως θέλετε) έχει στο κοντέρ 257.500 χιλιόμετρα περίπου.

Isuzu Trooper έγινε Mercedes G-Class

1.925 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2019)

Ένα διαφορετικό τρόπο για να αποκτήσει την αγαπημένη του Mercedes G-Class βρήκε ένας άνθρωπος στις ΗΠΑ, ο οποίος από τη στιγμή που δεν μπορούσε να αγοράσει την κανονική, είπε να κατασκευάσει μία ιμιτασιόν. Δείτε τι έκανε.

Στην πρώτη ματιά το λες και G-Class, έλα όμως που το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται για ένα Isuzu Trooper του 1988, το οποίο για χάρη του ιδιοκτήτη του, αναβαθμίστηκε με ένα νέο εξωτερικό προκειμένου να μοιάζει με το αγαπημένο του γερμανικό SUV, τo οποίo λογικά δε θα είχε τη δυνατότητα να την αποκτήσει.
 
Μάλιστα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του Facebook Marketplace, καθώς βρίσκεται προς πώληση για το ποσό των 1.000 δολαρίων (περίπου 910 ευρώ). Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο ο ιδιοκτήτης λέει πως το trooper ή η ιμιτασιόν G-Class (πείτε το όπως θέλετε) έχει στο κοντέρ 257.500 χιλιόμετρα περίπου.
 
Κοιτώντας τις εικόνες, μαθαίνουμε πως μέρος του εξοπλισμού είναι και ένα ισχυρό ηχοσύστημα που συνοδεύεται από ένα τεράστιο subwoofer που γεμίζει το χώρο αποσκευών, ενώ ο πωλητής ισχυρίζεται πως το SUV κινείται κανονικά και ο κινητήρας του είναι σε καλή κατάσταση.
 
Δείτε τις εικόνες στη γκαλερί και τα συμπεράσματα δικά σας.

Toyota
test center