Tο νέο Defender στη νέα του γενιά θα υιοθετήσει προκλητική γλώσσα σχεδίασης.

JLR: «Προκλητική η σχεδίαση του Defender»

2.642 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Land Rover άφησε να εννοηθεί πως το νέο Defender θα κινηθεί σε πολύ διαφορετικά μονοπάτια σε σχέση με τον πρόγονο του. Τι άλλο μαθαίνουμε;

Νέες πληροφορίες για το νέο Land Rover Defender που αναμένεται μέσα στο επόμενο έτος ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από δηλώσεις του διευθυντή σχεδίασης της Land Rover.

Σύμφωνα με τον McGovern, το νέο Defender στη νέα του γενιά θα υιοθετήσει προκλητική γλώσσα σχεδίασης και θα λάβει τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρείας με την μάρκα να θέλει το νέο μοντέλο να αποτελέσει την ραχοκοκαλιά της γκάμας της.
 
Τα ακριβή λόγια του ήταν: «Aς το παραδεχτούμε, το μοντέλο στην προηγούμενη γενιά του πούλησε λίγα παραπάνω από 2 εκατ. αυτοκίνητα. Εάν λάβεις υπόψη ότι το Evoque σε 5-6 χρόνια πούλησε πάνω από 700.000 αυτοκίνητα, για να γίνει σωστή επένδυση, πρέπει το νέο μοντέλο να έχει απήχηση σε όλο τον κόσμο. Οι νέοι πελάτες μας θα αγοράσουν το αυτοκίνητο γιατί το αξίζει και όχι γιατί γνωρίζουν το παλιό. Αν οι παλιοί πελάτες μας περιμένουν να δουν κάτι όμοιο με το προηγούμενο μοντέλο τότε δεν νομίζω ότι θα μείνουν ευχαριστημένοι.»

Ο ΜcGovern συνέχισε τονίζοντας την μεγάλη κληρονομιά που έχει στις πλάτες του το Defender « Πρέπει να αναγνωρίσουμε την μεγάλη του κληρονομιά σε θέματα ικανοτήτων, αντοχής και ανθεκτικότητας αλλά όχι και στην εμφάνιση του. Θα είναι σαν το Discovery; Όχι δεν θα είναι αλλά θα έχει κάποιες ομοιότητες σχεδιαστικά με μοντέρνα πρότυπα και δεν θα έχει βάση ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο είναι έλλειψη δημιουργίας».

AUTOFIT PASXA
vw