Jaguar C-Type Continuation 70-Edition: Φόρος τιμής στη νίκη του Le Mans
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jaguar C-Type Continuation 70-Edition: Φόρος τιμής στη νίκη του Le Mans

1.429 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2022)

H Jaguar Classic αποκάλυψε ένα ζευγάρι μοντέλων C-Type Continuation που σχεδιάστηκαν για να γιορτάσουν την κυριαρχία του πρωτότυπου μοντέλου στον 24ωρο Αγώνα Αντοχής του 1953, όπου τότε οι C-Type κατέκτησαν την πρώτη, δεύτερη, τέταρτη και ένατη θέση.

Σε δύο μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς

Η ειδική έκδοση «70-Edition» αφορά δύο μοντέλα, με το πρώτο από αυτά να διαθέτει μία ιδιαίτερη βαφή Verbier Silver σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο εσωτερικό σε Cranberry Red, ένα συνδυασμό που δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν όπως δηλώνει η Jaguar. Το δεύτερο αυτοκίνητο διαθέτει τα ίδια χρώματα με την Jaguar C-Type του 1953, με τα χρώματα Works Team του British Racing Green και ένα δερμάτινο εσωτερικό Suede Green.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με λεπτομέρειες «70-Edition» που τις κάνουν ξεχωριστές

Αυτές οι δύο παραλλαγές «70-Edition», είναι σχεδόν ίδιες με όλα τα μοντέλα C-Type Continuation που παράγονται στο εργαστήριο κλασικών αυτοκινήτων της Jaguar. Ωστόσο, ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες χάρη στα διάφορα σήματα, τις μοναδικές ραφές και κεντήματα με το λογότυπο «70-Edition» και τα στρογγυλά σχέδια με τον αριθμό 70, που μαρτυρούν την ειδική έκδοση.
 

Ατμοσφαιρικός κινητήρας 3,4 λίτρων με 220 ίππους

Κάτω από το αλουμινένιου καπό, υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 3,4 λίτρων με τριπλά καρμπυρατέρ Weber 40DCO3 που αποδίδουν 220 ίππους. Για κάθε μοντέλο C-Type Continuation χρειάζεται πάνω από 3.000 ώρες για κατασκευαστεί στο στο Jaguar Classic Works στο Coventry.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER