Στην έκθεση του Παρισιού η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της XF Sportbrake που θα λανσαριστεί του χρόνου. Το όχημα, ωστόσο, είναι άκρως καμουφλαρισμένο…

Η Jaguar XF Sportbrake (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα) θα βασίζεται στην ίδια –αλουμινένια- πλατφόρμα με το sedan μοντέλο, με το οποίο θα μοιράζεται τη γκάμα των κινητήρων.

2λιτρα και 3λιτρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, θα συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και 8άρι αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση (προαιρετικά) και στους 4 τροχούς της XF Sportbrake (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα).

Jaguar XF Sportbrake

2.806 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/9/2016

Στο Παρίσι επιβεβαιώθηκε το λανσάρισμα της Jaguar XF Sportbrake, ενώ δόθηκε και η πρώτη επίσημη -και άκρως καμουφλαρισμένη- εικόνα του station wagon μοντέλου. Δείτε όλες τις πληροφορίες, αλλά και το υλικό των «κατασκόπων».

 
Την έκθεση του Παρισιού επέλεξε η Jaguar για να δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της XF Sportbrake που θα λανσαριστεί του χρόνου. Αν και το όχημα της εικόνας είναι άκρως καμουφλαρισμένο και δεν μπορούμε να διακρίνουμε λεπτομέρειες για το σχεδιασμό του, ωστόσο βλέπουμε πως οι διαφορές από το sedan μοντέλο, ξεκινούν από τη μεσαία κολόνα και πίσω.
 
Προφανώς η XF Sportbrake θα βασίζεται στην ίδια –αλουμινένια- πλατφόρμα με το sedan μοντέλο, με το οποίο θα μοιράζεται τη γκάμα των κινητήρων. Μιλάμε για 2λιτρα και 3λιτρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και 8άρι αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας την κίνηση (προαιρετικά) και στους 4 τροχούς.
 
Επειδή, όπως είπαμε με την επίσημη εικόνα δεν θα βγάλετε άκρη, σας παραθέτουμε και τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του Theophilus Chin.