Jeep Gladiator «Hellfire» 6x6: Διαβολικό, θηριώδες και με 750 PS
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Gladiator «Hellfire» 6x6: Διαβολικό, θηριώδες και με 750 PS

3.419 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2022)

H Αpocalypse πουλάει στο eBay το Gladiator «Hellfire» 6x6, ένα θηριώδες όχημα με 6 τροχούς που τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα 6,2 λίτρων απόδοσης 750 PS.

Το Jeep της Αποκάλυψης: Jeep Gladiator «Hellfire» 6x6

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αρκετά οχήματα με 3 άξονες και 6 τροχούς, ωστόσο δεν μπορούμε να θυμηθούμε κάποιο που να είναι πιο επιθετικό από το όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες με όνομα Hellfire.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξωγήινο σε εμφάνιση

Πρόκειται για μια κατασκευή της εταιρείας Apocalypse που ειδικεύεται στο να παίρνει Jeep Gladiator και να τα τροποποιεί εκτενώς σε κάθε τομέα. Η Apocalypse κατασκευάζει τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Ηellfire, Doomsday και Sinister 6. Το Hellfire σε σχέση με το Jeep Gladiator, εξοπλίζεται ακόμη με καινούριο μπροστινό προφυλακτήρα και ανασχεδιασμένη γρίλια, νέο πλαίσιο παρμπρίζ, σετ από μεγάλα πλαϊνά σκαλοπάτια για να γίνεται η είσοδος/έξοδος από το όχημα πιο εύκολη, φτερά από Kevlar και φυσικά, καινούριο σύστημα ανάρτησης.

Με κίνηση και τους 6 τροχούς και 750 άλογα

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και κάτω από το καπό, αφού το Hellfire τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα «Hellcat» με υπερσυμπιεστή χωρητικότητας 6,2 λίτρων που αποδίδει 750 άλογα. Αν και έχουμε συναντήσει πολλά 6x6 οχήματα που κινούνται χάρη στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς τους, η Apocalypse διαβεβαιώνει πως η κίνηση στο Hellfire στέλνεται και στους 6 τροχούς του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL