3 φωτογραφίες »

Κακοποιός μήνυσε την Αστυνομία γιατί κατέστρεψε την Ferrari του

2.911 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2021)

Τι και αν είναι φυγάς, αντιμετωπίζοντας κάθειρξη 10 ετών; O 35χρονος Zahid Khan «τα πήρε στο κρανίο» όταν έμαθε ότι κατάσχεσαν την Ferrari του και την έκαναν παλιοσίδερα! Δείτε το video.

Ένας καταδικασμένος κακοποιός από το Ηνωμένο Βασίλειο μήνυσε την τοπική αστυνομία για την σύνθλιψη της Ferrari 458 Spider που είχε στην κατοχή του.

Ο 35χρονος Zahid Khan, έφυγε στο Ντουμπάι λίγο πριν καταδικαστεί μεταξύ άλλων για συνωμοσία σε διάπραξη απάτης, πλαστοπροσωπία, παρακώληση του έργου της Αστυνομίας, αντιμετωπίζοντας κάθειρξη 10 ετών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 35χρονος βρέθηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τον Απρίλιο του 2017, όταν στάθμευσε το ιταλικό supercar στο πεζοδρόμιο έξω από το δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ. Αυτό αποδείχθηκε ανόητη απόφαση καθώς οι τοπικές αρχές κατάσχεσαν το αυτοκίνητο επειδή δεν είχε έγκυρη ασφάλιση και επειδή διαπίστωσαν πως ήταν ακατάλληλο να κυκλοφορεί στους δρόμους λόγω ζημιών. Η επόμενη κίνησή τους ήταν να το μεταφέρουν σε κάποιο «νεκροταφείο» για να το καταστρέψουν.

Μιλώντας στη Mail Online, ο Khan είπε: «Έκανα μήνυση εναντίον της Αστυνομίας των West Midlands για τις παράνομές ενέργειές που έκαναν όσον αφορά στην Ferrari 458 που είχα, η αξία της οποίας ήταν 200.000 λίρες».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας των West Midlands δήλωσε ότι «ο Zahid Khan είχε υποβάλει στο παρελθόν επιστολή που περιελάβανε αξιώσεις αλλά είχε απορριφθεί. Λάβαμε τώρα ειδοποίηση ότι το ζήτημα έχει πάρει την δικαστική οδό».

Η αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο λέγεται ότι γνωρίζει πού ζει ο Khan στο Ντουμπάι και ότι έχουν γίνει διαδικασίες για την έκδοσή του.
 

Mercedes
test center