Στη δημιουργία ενός δεύτερου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου θα προχωρήσει η ΜΙΝΙ.

H φίρμα για την κατασκευή αυτού του μοντέλου θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Great Wall Motors.

Κατασκευάζει δεύτερο ηλεκτρικό η ΜΙΝΙ

1.919 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Στη δημιουργία ενός δεύτερου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου θα προχωρήσει η ΜΙΝΙ σύμφωνα με όσα αναφέρουν πήγες από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού, η φίρμα για την κατασκευή αυτού του μοντέλου θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Great Wall Motors, η οποία είναι μια εταιρεία με έδρα την Κίνα, στην αγορά της οποίας θα προσφερθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
 
Μάλιστα τα ίδια μέσα κάνουν λόγο πως η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, όταν κατάλαβε πως δεν είναι σε θέση να προσφέρει στην ασιατική χώρα το τρίθυρο ΜΙΝΙ Ε, καθώς η μπαταρία που θα χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο μοντέλο θα προέρχεται από το BMW Group και δεν θα αποτελεί εξάρτημα που να παράγεται από την τοπική βιομηχανία.
Ωστόσο η ΜΙΝΙ δεν θα σταματήσει μόνο στην ύπαρξη μιας μπαταρίας προερχόμενη από την Κίνα αλλά σύμφωνα με τις αναφορές θα προσαρμόσει το δεύτερο ηλεκτρικό της μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τον πελατών της, με το όχημα να αναμένεται να φτάσει στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας θα μπει στη γραμμή παραγωγής το 2019 και θα προστεθεί στη γκάμα ως ένα τρίθυρο ΜΙΝΙ hatchback που θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο που βρίσκεται στην Οξφόρδη.   

Hyundai
vw