7 φωτογραφίες »

Το «Pursuit Seat» παρουσίασε επίσημα η Rolls-Royce.

Κάθισμα της Rolls-Royce σε τιμή αυτοκινήτου

3.156 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

Η Rolls-Royce παρουσίασε ένα νέο πτυσσόμενο κάθισμα για τους πελάτες της, το κόστος αγοράς του οποίου είναι παρόμοιο με αυτό ενός συμβατικού μεταχειρισμένου αυτοκίνητου!


Το «Pursuit Seat» παρουσίασε επίσημα η Rolls-Royce, το οποίο όντας ένα αξεσουάρ προερχόμενο από τη βρετανική μάρκα κουβαλά μαζί του και το ανάλογο κόστος. Για να μη μακρηγορούμε το πτυσσόμενο αυτό καθισματάκι που βλέπετε στις εικόνες βρίσκεται ήδη προς πώληση έναντι 6.581 λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο δηλαδή περίπου 7.300 ευρώ στις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Όσα χρήματα δηλαδή θα μπορούσε να δαπανήσει κάποιος για να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
 
Το «Pursuit Seat» εκτός του γεγονότος πως απευθύνεται σε ανθρώπους με πολύ βαθιά τσέπη, είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αλουμίνιο. Ο συνδυασμός αυτός σύμφωνα με τη μάρκα το καθιστά ικανό να αντέχει το μεγάλο βάρος, ενώ το δερμάτινο κάθισμα στην κορυφή του μπορεί να ρυθμιστεί καθ` ύψος. Παράλληλα στο κάτω μέρος υπάρχει μία «μύτη» ή ένα σταθερό λάστιχο που του προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, με το κάθε ένα να χρησιμοποιείται ανάλογα με το έδαφος που τοποθετείται το κάθισμα.
 
Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να γνωρίζουν πως μπορούν να επιλέξουν μέσα από διαφορετικά χρώματα για να το ταιριάξουν όπως αυτοί επιθυμούν με την Rolls-Royce τους. Τέλος, όταν δεν το χρησιμοποιούν το κάθισμα τοποθετείται σε μία δερμάτινη θήκη, για να αποθηκευτεί στη συνέχεια διακριτικά σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο αυτοκίνητο Rolls-Royce.

Mercedes
test center