Η σχεδιαστική ταυτότητα του μοντέλου σε όλες τις εκδοχές του δεν θα έχει παρά ελάχιστες διαφορές.

H μάρκα έχει ήδη κάνει γνωστό από την πλευρά της ότι θα υπάρξουν συνολικά άλλες τέσσερις εκδοχές δίπλα στο hatchback.

Kia Ceed σε εκδοχή wagon & fastback

3.926 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2018)

Πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Ceed σε wagon και fastback εκδοχή και ποια από τις δύο εκδοχές θα δούμε σύντομα; Δείτε τα.

Το νέο Kia Ceed μπορεί να μετράει λίγες μέρες από τότε που παρουσιάστηκε επίσημα από την κορεάτικη εταιρεία, ωστόσο οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές στον οίκο X-Tomi δεν άργησαν να παρουσιάσουν τις δικές τους εκδοχές για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο σε εκδοχές wagon και fastback.

H μάρκα έχει ήδη κάνει γνωστό από την πλευρά της ότι θα υπάρξουν συνολικά άλλες τέσσερις εκδοχές δίπλα στο hatchback σε wagon, shooting brake, crossover και GT έκδοση με τις δύο πρώτες να είναι σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν έτοιμες και πολύ κοντά στο να παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο θα μοιάζουν στο hatchback, οι πιθανότητες είναι ότι η σχεδιαστική ταυτότητα του μοντέλου σε όλες τις εκδοχές του δεν θα έχει παρά ελάχιστες διαφορές.
 
Αυτό σημαίνει πως τα δύο ψηφιακά σχέδια της X-Tomi Design είναι πολύ πιθανό να μοιάζουν αρκετά στα μοντέλα που πρόκειται να παρουσιαστούν, αν και η fastback εκδοχή ίσως δεν λάβει το πράσινο φως, καθώς θα μπορούσε να «κόψει» πωλήσεις από το νέο Hyundai i30 Fastback που «παίζει» στην ίδια κατηγορία.

Πώς σας φαίνεται η δουλειά της X-Tomi;

Mercedes
test center