Kia: Πιο πλήρης από ποτέ

5.284 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2020)

Το περίπτερο της Kia στην digital του AutoΤρίτη θα τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών, όντας ένα από τα πλούσια του event με προτάσεις για κάθε γούστο και ανάγκη.

Από το λιλιπούτειο Picanto και το μικρό Rio, έως το μικρό SUV Stonic και το μεγαλύτερο Sportage. Βάλτε στην εξίσωση και το coupe Crossover, XCeed, που συνδυάζει «περιπετειώδη» χαρακτήρα και τη μόδα της coupe αισθητικής, αλλά και το ηλεκτροκίνητο e-Niro που προσφέρεται πλέον στη χώρα μας και δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.

Μάλιστα για να δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο προς τους υποψήφιους αγοραστές η Kia προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προσφορών, με νέες μειωμένες τιμές σχεδόν σε όλη τη γκάμα, δωρεάν service σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μια από τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς. Βέβαια όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο Hall 2 με τις προσφορές.

Επανερχόμενοι στο περίπτερο με τα μοντέλα της Kia, η γκάμα της πέρα από ολοκληρωμένη είναι σχεδόν και εξ΄ολοκλήρου ανανεωμένη. Τι νέο κυκλοφορεί λοιπόν;

Αρχικά το μίνι Picanto, το οποίο προχώρησε σε μια αισθητική αναβάθμιση και πρόσθεσε νέα συστήματα ασφαλείας, διατηρώντας παράλληλα τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις, όπως την σπορτίφ GT-Line και την περιπετειώδη Χ-Line. Ανανεωμένο είναι και το Kia Stonic, το οποίο πλέον στη δυναμική του σχεδίαση και το οδηγικό του ταπεραμέντο προσθέτει και την ήπια υβριδική τεχνολογία. Υβριδική τεχνολογία θα συναντήσουμε και στο XCeed, που εμπλούτισε πρόσφατα τη γκάμα του με δύο ήπια υβριδικές diesel εκδόσεις, καθώς και μία Plug-in υβριδική με δυνατότητα ηλεκτρικής αυτονομίας 60 χλμ..

Για ακόμη περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία πάντως, στο περίπτερο της Kia υπα΄ρχει και το ηλεκτρικό SUV, e-Niro που έχει τη δυνατότητα με μόνο μία φόρτιση να διανύσει 485 χιλιόμετρα.

Τέλος ,το «παρών» δηλώνουν και το μικρό μοντέλο της φίρμας το Rio, με τον all-around χαρακτήρα του, καθώς και το επιβλητικό Sportage, με τους πλούσιους χώρους και την ικανότητα να ανταπεξέρχεται επιτυχώς σε άσφαλτο και εκτός δρόμου διαδρομές.

Πάτα στην εικόνα του Stand της Ford και δες όλα τα μοντέλα της Έκθεσης Αυτοκινήτου
 

Ή πάτα πάνω στην εικόνα με τις καλύτερες προσφορές για να δεις τι ισχύει αυτή τη στιγμή


 

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center