Η γαλλική φίρμα λοιπόν αναμένεται βάζοντας στη γραμμή παραγωγής το C4 Cactus να κόψει το C4 hatchback.

Κόβεται το Citroen C4

3.559 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Μπορεί το C4 Cactus να έκανε πριν από λίγες ώρες την επίσημη εμφάνισή του, ωστόσο ο ερχομός του ανανεωμένου crossover φαίνεται πως θα σημάνει το τέλος ενός άλλου μοντέλου της Citroen.

Η γαλλική φίρμα λοιπόν αναμένεται βάζοντας στη γραμμή παραγωγής το C4 Cactus να κόψει το C4 hatchback, κάτι το οποίο θα συμβεί μέχρι το τέλος του χρόνου, χωρίς μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο να αντικατασταθεί άμεσα.
 
Όπως έγινε γνωστό ο αντικαταστάτης του C4hatchback θα είναι έτοιμος για την γραμμή παραγωγής το 2020 ή το 2021 και θα πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο, το οποίο θα μπει απέναντι από τα Ford Focus και Opel Astra.
«Το παρόν C4 είναι ένα σχέδιο προ επτά ετών και έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση. Θα σταματήσουμε την παραγωγή και το C4 Cactus θα πάρει τη θέση του», δήλωσε ο Xavier Peugeot, προϊστάμενος σχεδιασμού προϊόντων της φίρμας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ανανεωμένο C4 Cactus θα μπει στην παραγωγή μέχρι το τέλος του χρόνου, με τη Citroen να εξετάζει ήδη το μοντέλο που θα το διαδεχτεί, καθώς με τη νέα του μορφή το C4 Cactus, θα πωλείται μόνο για τρία με τέσσερα χρόνια.  

Mercedes
moto