Το «κολασμένο» Nissan GT-R καταβαίνει σε αγώνα μισού μιλίου και πιάνει χωρίς χρονοτριβή τα 340χλμ./ώρα.

«Κολασμένο» GT-R στα 340 χλμ./ώρα (+vid)

2.480 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2018)

«Κολασμένο» Nissan GT-R καταβαίνει σε αγώνα μισού μιλίου και πιάνει χωρίς χρονοτριβή τα 340χλμ./ώρα.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Το Nissan GT-R ξεκίνησε το 2007 και 11 χρόνια τώρα έχει κάνει τους φίλους του αυτοκινήτου, θέλουν δε θέλουν, να ασχολούνται μαζί του. Τα μοντέλα πολλά, το ίδιο και οι εκδόσεις και έτσι ο «Godzilla» δεν άργησε να εισέλθει και στο χώρο των βελτιώσεων. Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ένα από αυτά τα μοντέλα πρόκειται να μας απασχολήσει.
 
Συγκεκριμένα το «κολασμένο» GT-R  που πρωταγωνιστεί έχει δεχτεί κάποιες τροποποιήσεις από τη βελτιωτική εταιρεία Gosha TurboTech, που έχει έδρα στη Ρωσία και εξειδικεύεται στις βελτιώσεις μοντέλων υψηλών επιδόσεων.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν το GT-R επωφελείται από την ισχύ 1.600 ίππων, αριθμός ο οποίος ξεπερνά κατά 100 άλογα την ιπποδύναμη της Bugatti Chiron, ενώ είναι σχεδόν τρεις φορές πιο ισχυρό από εργοστασιακό GT-R, τιμώντας έτσι την «φλεγόμενη» εξωτερική του εμφάνιση.
 
Το αυτοκίνητο συμμετείχε σε ένα αγώνα μισού μιλίου (περίπου 804 μέτρα) στη Γερμανία και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους φτάνοντας τα 340,90 χλμ./ώρα. Η απόδειξη στο βίντεο που ακολουθεί.  
 

Διαβάστε περισσότερα για το NISSAN GT-R