" />
 • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η C63 AMG Coupe μας αποχαιρετά με αυτό το λαχανί χρώμα.

Ειδική αριθμημένη πλακέτα στο εσωτερικό προειδοποιεί για το συλλεκτικό χαρακτήρα της έκδοσης.

Κύκνειο άσμα για την C63 AMG

Διαβάστηκε από 3394 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2015

Η Mercedes C63 AMG Coupe μας αποχαιρετά με μία συλλεκτική έκδοση της η οποία θα ονομάζεται Legacy Edition.

 
Η Mercedes C63 AMG Coupe Legacy Edition όπως είναι η πλήρης ονομασία της συλλεκτικής έκδοσης θα παραχθεί σε μόλις 10 μονάδες και σκοπός της είναι να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Mercedes C63 AMG vs BMW M6 vs Corvette ZR1 (+video)

Και τα 10 αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα στο «Viper Green» που βλέπουμε στην εικόνα και θα εφοδιάζονται με μαύρες ζάντες με λαχανί περίγραμμα.

Θυμίζουμε πως η Mercedes C63 AMG έχει κάτω από το καπό της τον V8 βενζινοκινητήρα των 6,3 λτ. ο οποίος αποδίδει 507 ίππους και 610 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης: Edition 1 για την C63 AMG

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με το μαύρο σαλόνι θα υπάρχει ειδική αριθμημένη πλακέτα που θα αναγράφει τον αριθμό παραγωγής. Και οι δέκα μονάδες θα διατεθούν από την Mercedes στην αγορά της Ν. Αφρικής.

 
 • loukia

  Αποχαιρετισμός στα ΟΠΛΑ!Όποιοι δεν κυλιστήκαν σε απάτητα μονομάτια τις ακολασίας και της ηδονής με αυτό το όχημα, τα μοτέρ v8 και v12, όποιοι δεν κάναν τερατογενέσεις με αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ!Ας ζήσουν στον ελεύθερο κόσμο του downsizing, με τα 1400cc και τα 200 άλογα ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ! Κρίμα που η merceda είναι Γερμανική.-

    15
 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑΣΤΟΣ

  ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΤΩΝ 6.2 ΛΙΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΕΤΡΑΛΙΤΡΟΣ ΜΕ 510 ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

    1