• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δύο Lada γίνονται ένα (+vids)

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2021

Αφού αρχικά σκέφτηκαν να ενώσουν δύο ίδια Lada και να τα μετατρέψουν σε ένα αυτοκίνητο, οι ευφάνταστοι μηχανικοί μπήκαν στις δύο θέσεις οδηγών για να κάνουν ένα απαιτητικό τεστ δυναμικής οδήγησης στο αυτοκίνητο που δημιούργησαν!

Το ρωσικό κανάλι του YouTube, «Garage 54» είναι γνωστό για τις τρελές μετατροπές που κάνει σε παλιά αυτοκίνητα, ψάχνοντας συνεχώς μία καινούργια ιδέα για να εντυπωσιάσει. Το τελευταίο πρότζεκτ περιελάμβανε την ένωση δύο ίδιων αυτοκινήτων Lada, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα φαρδύτερο, με ότι και αν αυτό συνεπάγονταν.
 
Έτσι και έγινε λοιπόν, με το πιο ενδιαφέρον στοιχείο το οποίο θα δείτε παρακάτω στα βίντεο, να είναι το γεγονός πως οι δημιουργοί διατήρησαν αμφότερους τους κινητήρες, αλλά και τα δύο τιμόνια. Μάλιστα οι πρωταγωνιστές του βίντεο σημειώνουν πως όταν υπάρχουν δύο οδηγοί τότε είναι πιο εύκολο να κατευθύνουν το όχημα, αρκεί βεβαίως να κάνουν τις ίδιες κινήσεις.
 
Φυσικά με την ολοκλήρωση της κατασκευής δεν έλειψαν και τα απαραίτητα τεστ, το δεύτερο εκ των οποίων αφορούσε τη δυναμική οδήγηση, ακόμα και όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο έξι άτομα!
 
Δείτε τα βίντεο