Lambo: «H Urus θα είναι το μικρότερο SUV μας»

2.556 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2018)

Aν και φαίνεται πως η Lamborghini είναι απόλυτα ευχαριστημένη από την πορεία της Urus, δεν εξετάζει αυτή την στιγμή το λανσάρισμα κάποιου νέου SUV. Γιατί όμως;

Η Lamborghini Urus μπορεί μέχρι στιγμής να έχει βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων της Lamborghini και να περίμενε κανείς ότι η ιταλική φίρμα θα εξέταζε το ενδεχόμενο να λανσάρει και άλλο SUV, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο τεχνικός διευθυντής  της Lamborghini, κ. Maurizio Reggiani δήλωσε ότι το Super SUV βρίσκεται αυτή την στιγμή στην καλύτερη θέση στην γκάμα της ιταλικής φίρμας και ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να λανσαριστεί κάποιο νέο SUV για να τοποθετηθεί κάτω από την Urus.
Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Συμπερασματικά, όλα έχουν να κάνουν με την θέση της μάρκας στην αυτοκινητοβιομηχανία, μπορείς να φτάσεις πολύ χαμηλά και να «χαλάσει» η γενική άποψη ότι είμαστε η αφρόκρεμα στον τομέα της κατασκευής αυτοκινήτων.» Πάντως, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λανσαριστεί κάποιο νέο SUV που θα τοποθετηθεί πάνω από την Urus ενώ παραδέχθηκε πως μέσα στα άμεσα σχέδια της μάρκας είναι να λανσαριστούν και άλλες εκδόσεις πάνω στο μοντέλο, ακολουθώντας τα χνάρια της Gallardo και την Huracan.

Eσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε κάποιο νέο SUV από την Lamborghini;

ELASTIKA 2024
NISSAN