Η τελευταία Huracan, η Sterrato Opera Unica.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η τελευταία Huracan, η Sterrato Opera Unica.

H Lamborghini παρουσιάζει την τελευταία εκδοχή της Huracan

2.964 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2023)

Ονομάζεται Sterrato Opera Unica, βασίζεται στην Lamborghini Huracan Sterrato και μάλλον θα είναι η τελευταία που θα παραχθεί, ενώ θα εφοδιάζεται για τελευταία φορά με τον «θηριώδη» ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων.

Μυστηριώδες όχημα από την Lamborghini

Το πλήρες της όνομα είναι Lamborghini Huracan Sterrato Opera Unica και, προτού ανοίξετε λεξικό για να μεταφράσετε τι σημαίνει, πάμε να αποκωδικοποιήσουμε το όνομα.

Η Huracan είναι η «baby Lambo», το μικρότερο μοντέλο δίπλα στην ναυαρχίδα της εταιρείας, την Aventador. Η Sterrato είναι η τελευταία έκδοση της Huracan. Πρόκειται για μια off-road εκδοχή, με «σηκωμένη» ανάρτηση, ενισχυμένα υποπλαίσια, off road ελαστικά και (η πιο cool προσθήκη), φώτα ομίχλης στον προφυλακτήρα σαν να είναι αυτοκίνητο για ράλι. Υπέροχα... ιταλικό.

badge

Η Opera Unica λοιπόν είναι η τελευταία εκδοχή όλων των τελευταίων εκδοχών της Huracan. Κάτι σαν την συναυλία των... Scorpions η οποία πάντα είναι η «τελευταία» αλλά ποτέ δεν είναι. Όλα τα καλά όμως κάποτε τελειώνουν. Με την Aventador να έχει αντικατασταθεί από την καινούργια Revuelto η οποία είναι και εν μέρει εξηλεκτρισμένη, η Huracan είναι το επόμενο αυτοκίνητο που θα αντικατασταθεί. Και σύντομα κιόλας.

Για αυτό οι Ιταλοί αποφάσισαν να βγάλουν πολλαπλές ειδικές εκδόσεις για να «αποχαιρετήσουν» το «μικρό με την μεγάλη καρδιά». Και τι καρδιά... Ο μαγικός V10 με χωρητικότητα 5,2 λτ. που αποδίδει από 560 έως 640 ίππους ανάλογα με την έκδοση την οποία εξοπλίζει και στο ρόστερ των Ιταλών από την εποχή της Gallardo στις αρχές της δεκαετίας του 2000, θα εξαφανιστεί και αυτός μαζί με την Huracan.


To μπροστά μέρος της Opera Unica.

To μπροστά μέρος της Opera Unica.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING CHECK MERCEDES
NISSAN