• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H τιμή να κυμαίνεται στα 36.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι επένδυσε περίπου 9.000 ευρώ για να ανακατασκευάσει τον κινητήρα, ο Κay θέλει να το αποχωριστεί.

Οι εργασίες περιελάμβαναν υπερκυβισμό του μπλοκ, νέα σφυρήλατα πιστόνια και μπιέλες, ροϊκή εξέλιξη στο καπάκι και ελαφρωμένο στρόφαλο.

H τιμή να κυμαίνεται στα 36.000 ευρώ.

Lancia Delta Integrale στο «σφυρί» σε τιμή ευκαιρίας!

13.094 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

Τέτοιο μοντέλο «θρύλος» σε τόσο χαμηλή τιμή φαίνεται σαν την ευκαιρία της δεκαετίας.

Ο Jay Kay, frontman του funk group Jamiroquai είναι γνωστός στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου για το πάθος του για τα αυτοκίνητα καθώς έχει στην κατοχή του από LaFerrari μέχρι και μια Lancia Delta Integrale Evo II.

H Delta λανσαρίστηκε το 1994 στην Ιταλία και στη συνέχεια εισάχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο 6 χρόνια αργότερα, πριν γίνει ιδιοκτησία του Βρετανού καλλιτέχνη. Ο Κay το φρόντιζε προσεκτικά και λίγο καιρό πριν το έστειλε σε ειδικούς μηχανικούς Lancia για να ανακατασκευάσουν την μηχανή έπειτα από κάποια αστοχία. Οι εργασίες περιελάμβαναν υπερκυβισμό του μπλοκ, νέα σφυρήλατα πιστόνια και μπιέλες, ροϊκή εξέλιξη στο καπάκι και ελαφρωμένο στρόφαλο.
 
Παρά το γεγονός ότι επένδυσε περίπου 9.000 ευρώ για να ανακατασκευάσει τον κινητήρα, ο Κay θέλει να το αποχωριστεί για αυτό και μέσω του οίκου δημοπρασιών SilverstoneAuctions με την τιμή να κυμαίνεται στα 36.000 ευρώ.