• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το συγκεκριμένο μοντέλο που οδηγήθηκε το 1990 από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Rally, Juha Kankkunen.

O τυχερός δαπάνησε περίπου 251.000 ευρώ, για να την αποκτήσει.

Lancia Delta αξίας 250.000 ευρώ

4.261 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2017)

Η Lancia Delta Integrale είναι σίγουρα ένα από τα πιο κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων, έχοντας κάνει πολλούς φίλους ανά τον κόσμο. Αυτό φαίνεται και από το ποσό, το οποίο κόστισε το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η Delta Integrale, πήρε τη θέση της στη δημοπρασία που έγινε στο  Silverstone της Μεγάλης Βρετανίας στις 27 Ιουλίου, με πολλούς από τους παραβρισκόμενος να δείχνουν ενδιαφέρον. Ωστόσο ένας ήταν ο τυχερός, ο οποίος δαπάνησε περίπου 251.000 ευρώ για να την βάλει στη συλλογή του.
 
Το συγκεκριμένο μοντέλο που οδηγήθηκε το 1990 από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Rally, Juha Kankkunen, κατέκτησε την πέμπτη θέση στο 1000 Lakes Rally, την 4η θέση στο Rally του San Remo και 10η θέση στο RAC Rally και λέγεται πως έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα, ενώ η κατάσταση στην οποία βρίσκεται μπορεί να χαρακτηριστεί σαν καινούργια.   
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοπρασίας του Silverstone Nick Whale τόνισε: "Το αυτοκίνητο είναι ένας πραγματικός μύθος και ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και σαφώς  είχε μεγάλη ζήτηση. Ήταν μια εκπληκτικά επιτυχημένη πώληση αγωνιστικού αυτοκινήτου".

Σχολιάστε

11 διαθέσιμα άρθρα για LANCIA  DELTA