4 φωτογραφίες »

Iδιαίτερη σχεδιαστικά και με έντονο προφίλ, η νέα Ypsilon, στην έκδοση Momodesign, απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό που θέλει να ξεχωρίζει.

Lancia Ypsilon 1,3 JTD Momodesign

17.916 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2014)

Με αθλητική περιβολή, η Lancia Ypsilon στην έκδοση Momodesign διαθέτει μικρές πινελιές εξωτερικής διαφοροποίησης, που της προσδίδουν λίγο περισσότερο στιλ.

Οι Ιταλοί ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στιλ τους σε κάθε πτυχή της ζωής τους και κατΆ επέκταση και στα αυτοκίνητα που δημιουργούν. Όπως η Lancia Ypsilon, η οποία στην Momodesign έκδοση συνδυάζει την ιταλική φινέτσα με την κομψότητα και το αθλητικό στιλ. 


Εμφάνιση: Σπορτίφ παρουσιαστικό
Η
Ypsilon Momodesign διατίθεται με μια πλούσια παλέτα εξωτερικών χρωμάτων, η οποία -μεταξύ άλλων- προσφέρει πέντε bicolore συνδυασμούς. Η μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος, ενώ ιδιαίτερη σχεδίαση έχει ο πίσω προφυλακτήρας. Το λογότυπο Momodesign που διαφοροποιεί αυτή την Ypsilon από τις υπόλοιπες, βρίσκεται στις κολόνες της, με το εξωτερικό πακέτο να ολοκληρώνεται από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών.

Το πολυτελές εσωτερικό οι μπροστά επιβάτες θα καθίσουν με άνεση. Οι πίσω ωστόσο θα πρέπει να κάνουν μερικές παραχωρήσεις.

Το πολυτελές εσωτερικό οι μπροστά επιβάτες θα καθίσουν με άνεση. Οι πίσω ωστόσο θα πρέπει να κάνουν μερικές παραχωρήσεις.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Διαβάστε περισσότερα για το LANCIA YPSILON