Lancia δεν έχει μετακινηθεί επί 47 χρόνια - Έγινε τουριστική ατραξιόν
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lancia δεν έχει μετακινηθεί επί 47 χρόνια - Έγινε τουριστική ατραξιόν

8.177 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2021)

Μια Lancia Fulvia που βρίσκεται στο ίδιο σημείο επί 47 χρόνια έγινε γίνει πόλος έλξης για τους τουρίστες στην μικρή πόλη Conegliano στην βόρεια Ιταλία.

Τουριστική ατραξιόν έχει γίνει μια Lancia που δεν έχει μετακινηθεί εδώ και 47 χρόνια

Έχουμε δει πολλές φορές αυτοκίνητα να παραμένουν στα γκαράζ για πολλές δεκαετίες μέχρι την στιγμή που κάποιος τα ανακαλύπτει και τα βάζει ξανά στον δρόμο ή τα πουλάει. Αυτό που δεν είναι συχνό φαινόμενο είναι να βλέπουμε αυτοκίνητα να κάθονται στην ίδια θέση για δεκαετίες ενώ βρίσκονται έξω σε δημόσιο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έρχονται τουρίστες για να φωτογραφηθούν μαζί του

Σε μια μικρή πόλη της Ιταλίας με όνομα Conegliano, μια Lancia Fulvia Berlina του 1970 έχει προκαλέσει σάλο καθώς το μικρό αυτό ιταλικό σεντάν δεν έχει κινηθεί από την θέση αυτή για 47 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, οι κάτοικοι αναφέρουν πως από την στιγμή που το γεγονός αυτό έγινε ευρέως γνωστό, το αυτοκίνητο έχει γίνει η τουριστική ατραξιόν της πόλης, με πολλούς τουρίστες να έρχονται για να φωτογραφηθούν δίπλα στο αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε την Lancia σαν αποθήκη για τη δουλειά του

Η Fulvia Berlina βρίσκεται στην ιδιοκτησία ενός 94χρονου κατοίκου με όνομα Angelo Fregolent, ο οποίος συνήθιζε για δεκαετίες να πουλά εφημερίδες μπροστά από το αυτοκίνητο και το σπίτι του μέχρι το 2019. Η Fregolent ωστόσο δεν οδηγούσε ποτέ την Lancia αλλά την χρησιμοποιούσε για να τοποθετεί εκεί μέσα τα πράγματα που θα χρειαζόταν την επόμενη μέρα.

Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε συνολικά για τέσσερα χρόνια πριν παρκαριστεί μόνιμα εκεί για 47 χρόνια. Ο τοπικός ιταλικός τύπος που έψαξε το θέμα ερεύνησε το γιατί ο Fregolent δεν έχει μετακινήσει το αυτοκίνητο αλλά δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα. Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι το αυτοκίνητο έχει κάποια βλάβη ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το αφήσει εκεί επίτηδες. Ο χρόνος πάντως έχει αφήσει τα σημάδια του στο αμάξωμα ενώ, αν και δεν έχουμε εικόνα από το εσωτερικό, η κατάστασή του λέγεται πως δεν είναι καλή. Συνέχεια του άρθρου >>>
LEASING APRILIOS
skoda