Η MG Motor UK λανσάρει το νέο της compact crossover, το MG ZS, ένα μοντέλο που κάνει ήδη καριέρα στην Κίνα. Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις εκθέσεις των εμπόρων από την 1η Νοεμβρίου, με τις τιμές στο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η MG Motor UK λανσάρει το νέο της compact crossover, το MG ZS, ένα μοντέλο που κάνει ήδη καριέρα στην Κίνα. Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις εκθέσεις των εμπόρων από την 1η Νοεμβρίου, με τις τιμές στο Ην. Βασίλειο να εκκινούν από τις 12.495 λίρες.

Λανσάρεται το νέο MG ZS

6.211 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

H αγορά του Ην. Βασιλείου μόλις απέκτησε μια νέα επιλογή στην κατηγορία των compact crossover, το νέο MG ZS, ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερη βαρύτητα για τους Βρετανούς, καθώς προέρχεται από την άλλοτε «δική» τους MG Motor…

Η MG Motor UK λανσάρει το νέο της compact crossover, το MG ZS, ένα μοντέλο που κάνει ήδη καριέρα στην Κίνα. Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις εκθέσεις των εμπόρων από αύριο 1η Νοεμβρίου, με τις τιμές στο Ην. Βασίλειο να εκκινούν από τις 12.495 λίρες, ενώ συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί η 7ης εγγύηση.

Το μήκος του MG ZS είναι στα 4.314 χλστ., το πλάτος στα 1.809 χλστ., ενώ το ύψος φτάνει στα 1.611 χλστ. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στον 4κύλινδρο 1.5 DOHC VTI κινητήρα, αλλά και στο 3κύλινδρο turbo σύνολο 1.0 GDI.

Το μήκος του MG ZS είναι στα 4.314 χλστ., το πλάτος στα 1.809 χλστ., ενώ το ύψος φτάνει στα 1.611 χλστ. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στον 4κύλινδρο 1.5 DOHC VTI κινητήρα, αλλά και στο 3κύλινδρο turbo σύνολο 1.0 GDI.

 
Το νέο MG ZS στις εξοπλιστικές εκδόσεις Excite και Exclusive, διαθέτει σύστημα διεύθυνσης με τρεις ρυθμίσεις, τις Urban, Normal και Dynamic. Στάνταρ είναι η οθόνη αφής των 8 ιντσών του συστήματος infotainment, με την Exclusive να έχει και GPS, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας. Οι προβολείς διαθέτουν 23 λαμπτήρες LED ακόμα και στην βασική έκδοση Explore.
  
Η βρετανική εταιρεία ισχυρίζεται πως σε σχέση με το μέσο όρο της κατηγορίας των compact crossover, το νέο MG ZS προσφέρει επιπλέον 55 χλστ. για τους ώμους των πίσω επιβατών, αλλά και 80 χλστ. παραπάνω αέρα για το γόνατα. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 448 λίτρα, μια τιμή μεγαλύτερη κατά 60 λτ. από το μέσο της κλάσης.
 
Το μήκος του MG ZS είναι στα 4.314 χλστ., το πλάτος στα 1.809 χλστ., ενώ το ύψος φτάνει στα 1.611 χλστ. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στον 4κύλινδρο 1.5 DOHC VTI κινητήρα βενζίνης που συνεργάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο, αλλά και στο 3κύλινδρο turbo σύνολο 1.0 GDI με το 6άρι αυτόματο κιβώτιο, που επιτρέπει στο MG ZS να κάνει το 0-100 σε 10,9 δλ.
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center