O πρωταγωνιστής πήρε την απόφαση να αφήσει «γυμνές» τις πίσω ζάντες του αυτοκινήτου και στη θέση των ελαστικών τύλιξε 600 ρολά μονωτικής ταινίας.

Λάστιχο με μονωτική ταινία (+vid)

3.212 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Η λέξη καινοτομία στο θέμα που ακολουθεί έχει πάει σε… άλλο επίπεδο, καθώς ο πρωταγωνιστής του βίντεο αντικατέστησε τα πίσω ελαστικά ενός αυτοκινήτου με μονωτική ταινία.

Μία ρωσική εκπομπή που αναρτά τα «κατορθώματά» της στο διαδίκτυο έχει πάει την λέξη καινοτομία σε άλλο επίπεδο, με το τελευταίο της βίντεο να είναι πραγματικά τρομερό.
 
Σε αυτό όπως μπορούμε να δούμε ο πρωταγωνιστής πήρε την απόφαση να αφήσει «γυμνές» τις πίσω ζάντες του αυτοκινήτου και στη θέση των ελαστικών τύλιξε 600 ρολά μονωτικής ταινίας σαν αυτή που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολόγοι (και όχι μόνο) στις καθημερινές τους εργασίες.
Αφού λοιπόν κάλυψε τις ζάντες με τα 600 ρολά, ξεκίνησε να δοκιμάζει τις αντοχές των νέων του «ελαστικών». Αρχικά πέρασε πάνω από ένα ξύλο με δύο πρόκες, οι οποίες και ισοπεδώθηκαν, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε τα σπινιαρίσματα κάνοντας ένα διαφορετικού τύπου burnout.
 
Δείτε το βίντεο
 

peugeot
NISSAN