• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα 0-100 γίνονται πλέον σύμφωνα με την JE Design σε 4,7 δευτερόλεπτα από 4,9 ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει πλέον τα 265 χλμ/ώρα.

Τα 0-100 γίνονται πλέον σύμφωνα με την JE Design σε 4,7 δευτερόλεπτα από 4,9 ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει πλέον τα 265 χλμ/ώρα.

O οίκος έδωσε στο αυτοκίνητο widebody εμφάνιση.

Leon CUPRA «οπλοπολυβόλο» με 380 PS

Διαβάστηκε από 8460 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/7/2017
 

Δεν «παίζεται» η βελτίωση που έχει δεχτεί από την JE Design αυτό εδώ το Leon. Εμφάνιση, κινητήρας και ήχος στα «κόκκινα».

Μπορεί το SEAT Leon ST με τον 4κύλινδρο κινητήρα του και το σύστημα τετρακίνησης να είναι ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα στην κατηγορία του σύμφωνα με την εταιρεία,  αυτό το γεγονός αυτό όμως δεν εμπόδισε τον βελτιωτικό οίκο JE Design να ενσωματώσει τις δικές του τροποποιήσεις.

Ακριβώς με το λανσάρισμα του μοντέλου, o οίκος έδωσε στο αυτοκίνητο widebody εμφάνιση αποτελούμενη από νέο μπροστινό προφυλακτήρα με επιβλητικούς εισαγωγείς αέρα, μεγαλύτερα φτερά, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροδυναμικό spoiler. H απόσταση από το έδαφος μειώνεται είτε κατά 20 χλστ με νέα ελατήρια JE Design είτε και μέχρι 45 χλστ από την KW-DDC plug and play προσαρμοζόμενη καθ ύψος ανάρτηση.
 
Τα μηχανικά μέρη του Leon CUPRA βελτιώνονται σε δύο στάδια: με παράλληλη χρήση δεύτερου εγκεφάλου που βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα στους 360 ίππους και την ροπή στα 450 Nm από τα 380. Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει την αλλαγή της εξάτμισης με νέα διαμέτρου 76 χλστ. που βελτιώνει την ροή των καυσαερίων με αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης κατά 20 άλογα και την ροπή κατά 20 Nm με τα νέα νούμερα να φτάνουν συνολικά τους 380 ίππους και τα 470 Nm ροπής. Τα 0-100 γίνονται πλέον σύμφωνα με την JE Design σε 4,7 δευτερόλεπτα από 4,9 ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει πλέον τα 265 χλμ/ώρα.

Και το ακουστικό όμως μέρος της εξάτμισης δεν έμεινε ίδιος καθώς η JE Design έχει προσθέσει μια απόληξη από ανοξείδωτο ατσάλι που διαφοροποιείται ανάλογα το mode στο οποίο βρίσκεται το Leon CUPRA.