Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

To Lexus IS 350 F SPORT αναμένεται να αφεθεί στα χέρια των θαυμαστών του, σε μια ειδική έκδοση για την SEMA.

O νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει 2.000 δολάρια, ένα Lexus IS δικό του για ένα χρόνο (μέσω leasing) και ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, όπου θα δει το σχέδιο του να παίρνει σάρκα και οστά!

Lexus IS 350 F SPORT από το «κοινό»

4.052 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2013

Η Lexus σε συνεργασία με την deviantART, «τρέχουν» διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο ζητούν από τους φαν τους, να «σχεδιάσουν» το IS 350 F SPORT της αρεσκείας τους για την SEMA.

 
Οι θαυμαστές της ιαπωνικής μάρκας και όχι μόνο, θα έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν στο site της deviantART, για να αναρτήσουν το πώς φαντάζονται το Lexus IS 350 F SPORT, το οποίο θα προορίζεται για την SEMA. 

Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημοσιεύσουν τα σχέδια τους μέχρι και τις 12 Αυγούστου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 16 Αυγούστου. 

Να σημειωθεί ότι ο νικητής πέρα από την «δόξα», θα παραλάβει 2.000 δολάρια, ένα Lexus IS δικό του για ένα χρόνο (μέσω leasing) και ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας, όπου θα δει το σχέδιο του να παίρνει σάρκα και οστά!

Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα κερδίσουν 1.500 δολάρια και μια 6μηνη συνδρομή στην deviantART, ενώ οι 22 φιναλίστ θα λάβουν ένα σημειωματάριο από την Lexus και μια 3μηνη συνδρομή στην deviantART.

Tags: LEXUS IS-F