Χάρη στη φαντασία και τις ψηφιακές δεξιότητες του X-Tomi βλέπουμε το Lexus LS Coupe. Θα είχε τύχη απέναντι στην Mercedes-Benz S-Class Coupe;

Χάρη στη φαντασία και τις ψηφιακές δεξιότητες του X-Tomi βλέπουμε το Lexus LS Coupe. Θα είχε τύχη απέναντι στην Mercedes-Benz S-Class Coupe;

Lexus LS Coupe: Έχει τύχη;

4.883 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Θα είχε νόημα οι Ιάπωνες να τοποθετήσουν απέναντι από τη Mercedes-Benz S-Class Coupe το Lexus LS Coupe; Ανεξάρτητος σχεδιαστής αυτό πιστεύει και μεταμορφώνει ψηφιακά την ολοκαίνουργια 5η γενιά της ναυαρχίδας της Lexus σε ένα εντυπωσιακό GT coupe μοντέλο.

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η Lexus μας παρουσίασε τη νέα γενιά της ναυαρχίδας της LS, ένα αυτοκίνητο απαύγασμα πολυτέλειας και τεχνολογίας που επιχειρεί εκ νέου να τα βάλει με το γερμανικό «κατεστημένο» στα μεγάλα premium μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο ανταγωνισμός δηλαδή του νέου Lexus LS θα είναι εκ νέου η Mercedes-Benz S-Class, η BMW Σειρά 7 και το Audi A7. Κάπου εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι η φαντασία και οι ψηφιακές δεξιότητες του X-Tomi. Ο σχεδιαστής πρέπει να σκέφτηκε: «Από τη στιγμή που υπάρχει η Mercedes-Benz S-Class Coupe, γιατί να μη δημιουργηθεί και το Lexus LS Coupe;».
  
Προφανώς και οι πιθανότητες για ένα τέτοιο μοντέλο είναι -προς το παρόν τουλάχιστον- μηδενικές. Όσοι θέλουν σώνει και καλά ένα coupe της Lexus, θα πρέπει να «συμβιβαστούν» με το LC 500.
 
Κατά τα λοιπά, το νέο Lexus LS θα λανσαριστεί εντός του έτους σε περισσότερες από 90 χώρες. Για την κίνηση του νέου LS είναι υπεύθυνο ένα ολοκαίνουργιο V6 biturbo σύνολο 3,5 λίτρων, το οποίο αποδίδει 420 ίππους και 600 Nm ροπής. O κινητήρας συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει το 0-100 σε 4,6 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw