Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Lexus UX με Nike άσπρα ελαστικά!

2.711 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2019)

Κάτι πραγματικά μοναδικό ετοίμασε η Lexus για να προμοτάρει το νέο UX crossover. Ιδού.

Η Lexus θέλει το νέο της UX να σημειώσει καλές πωλήσεις στο κοινό νεαρής ηλικίας και γι αυτό προχώρησε σε μια ασυνήθιστη συνεργασία ανακοινώνοντας πως ενώνει τις δυνάμεις της για ένα μοναδικό project με τον σχεδιαστή John Elliott.

O εν λόγω άνδρας δεν είναι πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό, είναι όμως ο άνθρωπος που έχει σχεδιάσει μια σειρά πανάκριβων υποδημάτων όπως το John Elliott x Nike Air Force 1 (AF1) αθλητικό παπούτσι αξίας 133 ευρώ είτε το σανδάλι Suicoke Motor αξίας 175 ευρώ. Εφόσον όμως τα αυτοκίνητα δεν χρειάζονται υποδήματα αλλά… λάστιχα, ο Elliott προσπάθησε να καινοτομήσει παρουσιάζοντας πραγματικά καινοτόμα ελαστικά με έμπνευση από το παραπάνω αθλητικό παπούτσι. Αν και υπάρχουν ερωτηματικά για την αντοχή τους, η Lexus αναφέρει πως ταιριάζουν στο UX γιατί «έχει σχεδιαστεί για την πόλη» και για αυτούς που ψάχνουν ένα «φρέσκο και μοντέρνο πολυτελές crossover».
 
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ασυνήθιστο αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακό ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το άσπρο UX. To μοντέλο με αυτά τα ελαστικά θα δώσει το παρών σε μια σειρά από εκδηλώσεις μέσα στο 2019 με τον Elliott να αναφέρει πως «είναι χαρά του να συνεργάζεται με εταιρείες έξω από τον κόσμο της μόδας γιατί τον βοηθά να εξελίσσεται και να φτάνει στα όρια του».

Πώς σας φαίνεται;

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw